Orașul SUCEAVA

Gândește!

Implică-te! Suceava în imagini

Iulius Mall își răsplătește clienții: aplicația Fidelity oferă înapoi 5% din valoarea cumpărăturilor, în vouchere cadou

Data
Loc
Iulius Mall Suceava

Veşti bune chiar înainte de Black Friday! Shopping-ul la Iulius Mall şi aplicaţia Fidelity îţi aduc înapoi 5% din valoarea cumpărăturilor, sub formă de puncte. Vouchere la cafenele, restaurantele din food court ori la brandurile favorite sunt câteva dintre premiile pe care le poți alege din portofelul virtual – Fidelity by Iulius Mall.

Aplicația Fidelity poate fi descărcată gratuit din Google Play și App Store. După ce îți faci cont, vii la o sesiune de shopping în Iulius Mall Suceava, iar la final, poți să îți scanezi bonurile în aplicație, iar noi îți returnăm 5% din valoarea cumpărăturilor, sub formă de puncte, în portofelul virtual. Dacă ai nevoie de ajutor la introducerea bonurilor, te așteptăm la Centrul Info, de la parterul Iulius Mall Suceava.

Trebuie să știi că la bonurile cu valoarea de până în 1.000 de lei primești 5% înapoi, iar dacă acestea depășesc pragul de 1.000 de lei, îți oferim un bonus fix, de 50 de lei. Punctele pot fi utilizate pentru a alege voucherele disponibile din secțiunea „Premii” din aplicație. Pentru a beneficia de surprizele pregătite, bonurile scanate în aplicație trebuie să fie din aceeași zi în care au fost făcute cumpărăturile.

Iulius Mall își răsplătește clienții fideli, astfel că, aplicația este disponibilă în timpul campaniei de Black Friday – „Bucurii pe loc” – care are loc până pe 27 noiembrie 2022. Pe lângă reducerile de până la 70% pe care le pregătesc magazinele, Iulius Mall îți oferă înapoi 5% din valoarea cumpărăturilor pe care le faci.

Promo

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.