Orașul SUCEAVA

Învață!

Implică-te! Suceava în imagini

Iulius Mall Suceava își răsplătește fanii de pe Facebook cu bilete la cele mai tari concerte ale toamnei

Data
Loc
Iulius Mall Suceava

Iulius Mall Suceava oferă şansa fanilor săi de pe Facebook să îi vadă şi să îi asculte live pe artiştii preferaţi!

Între 27 Septembrie 2011 şi 5 Octombrie 2011, șase admiratori ai mall-ului Iulius pot câştiga bilete la cele mai tari concerte ale toamnei! Alături de prieteni, rude sau parteneri de viaţă, aceştia pot merge la spectaculoasele show-uri Scorpions şi Smokie! Astfel, 12 persoane au asigurat accesul la concertele organizate pentru inaugurarea Cluj Arena, de la începutul lunii octombrie.

Câştigătorii campaniei Unde mergem după shopping? sunt declaraţi fanii Iulius Mall Suceava care primesc cele mai multe voturi după ce postează o fotografie alături de persoana cu care doresc să meargă la concert. Votarea se va încheia pe 5 Octombrie 2011, la ora 10:00. Doi din cei șase câştigători merg, însoţiţi de cine doresc, la concertul Scorpions din 8 octombrie 2011, iar ceilalţi patru intră în arena de la Cluj împreună cu persoanele apropiate pe care le-au ales pentru concertul Smokie din 9 Octombrie 2011.

Cu Iulius Mall Suceava ajungi în preajma artiştilor favoriţi! Regulamentul şi detalii despre campania Unde mergem după shopping? pe IuliusMall.com, contul Iulius Mall Suceava de pe Facebook sau la Centrul Info.

Publicitate

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.