Orașul SUCEAVA

Creează!

Implică-te! Suceava în imagini

Iulius Mall Suceava scoate premiile la tablă

Data
Loc
Iulius Mall Suceava

La Iulius Mall Suceava, începutul şcolii este un motiv de bucurie. Brandurile îndrăgite de suceveni au pregătit noile colecţii, iar cumpărăturile sunt răsplătite cu cele mai frumoase cadouri, care îi vor transforma pe clienţi în vedetele şcolii.

Campania se desfăşoară în perioada 5-21 Septembrie 2014, pasionaţii de shopping fiind răsplătiţi cu premii distractive. Clienţii care fac cumpărături de minimum o sută de lei, pregătindu-se pentru şcoală, vor participa la tombola Iulius Mall Suceava. Trei clienţi norocoşi vor câştiga câte o bicicletă BMX, dedicată adrenalinei şi distracţiei pe două roţi. Extragerile se vor desfăşura în fiecare duminică din intervalul de desfăşurare a campaniei.

Zilnic, vor fi desemnaţi, prin tragere la sorţi, câştigătorul unei perechi de role pentru relaxarea de după cursuri, cel al unui skateboard pentru plimbările alături de prieteni şi cel al unei perechi de căşti Sony pentru a asculta muzica preferată. În plus, Iulius Mall Suceava oferă premii instant primilor 100 de clienţi ai fiecărei zile care depăşesc cuantumul de o sută de lei în periplul lor prin magazine: rechizite care fac studiul mai plăcut, genţi şi ghiozdane în tendinţe, creioane colorate, vouchere de cumpărături şi multe alte surprize.

Promo

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.