Orașul SUCEAVA

Fii tu primul!

Implică-te! Suceava în imagini

Maratonul Preţurilor Mici

Data
Loc
Shopping City Suceava

Sâmbătă, 21 Noiembrie 2015, Shopping City Suceava invită toţi pasionaţii de cumpărături, modă şi distracţie la Maratonul Preţurilor Mic.

Magazinele din Shopping City Suceava își așteaptă clienții cu oferte și prețuri speciale de Black Friday. De la electronice, electrocasnice, IT și telecom și până la îmbrăcăminte, încălțăminte, accesorii sau cosmetice, toate pot fi cumpărate pe parcursul întregii zile, la prețuri foarte accesibile. Pentru a vă pregăti lista de cumpărături, vă dezvăluim şi câteva dintre oferte. Magazinele cu electronice, electrocasnice & IT au pregătit reduceri substanțiale de Black Friday: Media Galaxy te așteaptă cu reduceri de Black Friday la sute de produse, Flanco – promoții de până la 80%, Carrefour oferte speciale de Black Friday, de până la 50% reducere la electronice, electrocasnice, IT și telecom.

În materie de produse vestimentare, New Yorker oferă reduceri de până la 80%, Champion până la 70%, Secuiana – 50% reducere la pantaloni și cămăși; Dovani – 1+1/2 (cumperi un produs și pe al doilea îl primești la jumătate de preț), La Bionda – între 15% și 20% la produsele selecționate; Eponge – voucher 20 lei cadou la cumpărături de minim 50 lei; Texval – între 10% și 30% la anumite produse; Nouvelle – 10% reducere la toate produsele; New Line – 10% reducere la toate produsele; Insense – articole de la 15 lei, lenjerie Triumph de la 35 lei; Mondex – 8 % pentru clienți la toate produsele Mondex, posesorii de Card Fidelitate vor avea în această zi 16%, iar dacă este ziua lor de naștere vor avea 24% reducere. Moda Miss – între 10% și 20% la toate produsele; Next Level – reducere între 50%-70% la articolele selecționate, 20% la toate articolele din noua colecția; Neo Fashion – 50% la articolele de sezon pentru damă și bărbați.

Takko Fashion – 30% reducere la toate jachetele și acordarea unui voucher în valoare de 25 Lei la achiziția unui card cadou în valoare de minim 130 Lei. În plus, în intervalul orar 17:00 – 22:00, clienții vor beneficia de 20% la toate produsele Takko Fashion. În ceea ce privește produsele de încălțăminte, Otter oferă reduceri de până la 50% la o gamă largă de produse, iar LaScarpa – 15% reducere la toate produsele.

Parfumuri şi produse cosmetice găsiţi la preţuri speciale la Marionnaud: – 10% la deschidere de card de fidelitate Marionnaud, la primul bon, indiferent de brand (excepție făcând produsele care se află în alte promoții sau oferte speciale); Kendra – 10% pentru orice produs cosmetic; 50% la produsele marca Rimmel; 50% la oja semipermanentă și tratamente Sally Hansen; 20% gama Armani; 40% produsele Guess; Sabrini oferă 20% reducere la toate produsele, mai puțin cele care au promoții existente; Splend`or – 15% pentru ceasuri, bijuterii argint, articole decorative; între 40% și 50% la ceasurile selecționate; între 20% și 40% la bijuteriile selecționate; Janette – 20% reducere la ceasurile Daniel Klein.
Şi pentru cei mici, magazinele au pregătit preţuri speciale. La Evel Mod puteţi achiziţiona toate produsele cu preţuri de până la 70% reducere, Coccodrillo – 20% reducere la colecțiile semnalizate, Noriel – până la 70% la jucării, Alexandria Librării – 35% reducere la zeci de jucării Cobi şi Dream Makers; 25% reducere la cărţile editurii ALL; 20% reducere la toate cărţile House of Guides Publishing; Inmedio – 50% reducere la a doua jucărie Webkinz cumpărată; Cumpără orice carte Disney și o primești pe a doua gratuit; PlusOptic oferă 70 % reducere la ochelarii de soare; Plafar – 50% reducere la Gama Gold Nutrition Kyolic, dar și cadouri la achiziții de peste 200 lei; Salon D`Anais – unghii tehnice + tratament parafină mâini gratuit, vopsit păr + tuns gratuit, tratament facial + manichiură SPA gratuit; Animax – 10% la un pachet complet pentru animale (minim 5 produse); Sensiblu – 30% reducere la produsele destinate sistemului Osos și cadou un produs -417 la oricare 2 produse achiziționate din gamă.
Dacă doriţi să achiziţionaţi obiecte de mobilier sau decoraţiuni, Mobexpert vă aşteaptă cu preţuri speciale de Black Friday, între 30% și 50% reducere la produsele selecționate; Nobilia – până la 50% reducere la bucătariile din showroom și până la 20% la comenzi; Bergner – 10% reducere la tacâmuri, 30% reducere la gama de tigăi marcată în magazin, 50% la anumite produse selecționate, Black Sheep Home Collection – 50% la perne și pilote, 40% lenjeriile gama Black Sheep, 60% halate Black Sheep. Promoţiile şi ofertele speciale vor continua şi în zona de food: Pizzeria Al Forno oferă 20% reducere la comanda totală; KFC – Meniu Duetos la doar 5 lei; La Bunica – mâncăruri tradiționale românești la prețuri speciale.

Promo

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.