Orașul SUCEAVA

Implică-te!

Implică-te! Suceava în imagini

Titluri importante

Moș Crăciun aduce unui client norocos cadoul preferat: 3.000 de euro pentru cumpărături din Iulius Mall Suceava

Data
Loc
Iulius Mall Suceava

Ca în fiecare an, în aşteptarea sărbătorilor de iarnă, Iulius Mall Suceava îi surprinde pe clienţii săi cu un decor de basm şi cu premii valoroase. Pentru cei mai harnici cumpărători, Moş Crăciun de la Iulius Mall a pregătit cadouri preferate, cel mai mare dintre acestea îndeplinind dorinţele câştigătorului.

Până pe 24 decembrie 2014, Iulius Mall Suceava te invită să „Retrăieşti un Crăciun de Poveste”. Clienţii îndrăgitei destinaţii de petrecere a timpului liber îl pot ajuta pe cel mai iubit bătrânel să le ofere tot ce îşi doresc. Periplul lor prin magazine le poate aduce şansa de a câştiga un premiu mult visat, pentru că Iulius Mall Suceava îi răsfaţă cu daruri aparte. La tombola specială de Crăciun participă toţi cei care fac cumpărături de minimum 100 de lei de la brandurile preferate şi completează taloanele disponibile la Centrul Info.

În Ajunul Crăciunului, la ora 12.00, Moşul de la Iulius Mall va face extrem de fericit un cumpărător norocos, în urma tragerii la sorţi. Crăciunul lui va fi unul de poveste, pentru că se va bucura de un premiu cu totul deosebit: 3.000 de euro pentru îndeplinirea dorinţelor sale, sumă ce poate fi utilizată pentru achiziţiile din magazinele Iulius Mall.

Tolba este plină cu daruri, aşa că, în fiecare zi din perioada de desfăşurare a campaniei, la ora 20.00, ajutoarele lui Moş Crăciun vor desemna, prin extragere, câştigătorul unui set Dormeo Warm Hug. Astfel, vor fi îmbrăţişaţi cu multă căldură de fiecare dată când vor dori să îşi amintească de frumuseţea sărbătorilor.

De asemenea, zilnic, primii 200 de clienţi care depăşesc cuantumul de 100 de lei pentru cumpărăturile lor din magazinele Iulius Mall Suceava primesc cadouri instant: vouchere de cumpărături, seturi călduroase, decoraţiuni de iarnă, căni de Crăciun, băuturi fine şi multe alte surprize dulci.

Transformat într-un tărâm de poveste şi pregătit cu multe premii, Iulius Mall Suceava este locul ideal în care să îl aştepţi pe Moş Crăciun.

Publicitate

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.