Orașul SUCEAVA

Vinde!

Implică-te! Suceava în imagini

Moşule, eu când primesc cadoul?

Data
Loc
Iulius Mall Suceava

Magia sărbătorilor de iarnă începe la Iulius Mall din a doua zi a lunii decembrie, odată cu startul campaniei promoţionale Moşule, eu când primesc cadoul?, care continuă până în Ajunul Crăciunului! Un autoturism KIA Cee’d trage din greu sania Moşului, încărcată cu alte mii de cadouri pentru cei mai harnici cumpărători: 22 roboţi de bucătărie, vouchere de cumpărături şi premii surpriză!

Iulius Mall s-a transformat deja într-un tărâm feeric, decorat cu mii de luminiţe multicolore şi globuri strălucitoare. Clienţii vor întâlni la tot pasul brazi maiestuos împodobiţi şi personaje de poveste, iar tradiţionalele colinde vor răsuna în piaţetele din mall, pe culoare şi la food court.

Şi în acest an, Moşul soseşte la Iulius Mall cu tolba plină de daruri pentru cei care cumpără cadouri de sărbători. În perioada 2-24 decembrie 2011, bonurile fiscale în valoare de minimum 100 lei garantează participarea la tombolele de Crăciun, iar primii 200 de clienţi ai zilei primesc premii instant: vouchere de cumpărături, cozonaci aromaţi, bomboane de pom şi răcoritoare Coca Cola! În fiecare seară, la ora 18:00, la Centrul Info se extrage câştigătorul unui robot de bucătărie Philips, iar pe 24 Decembrie 2011, la ora 12:00, Moşul de la Iulius Mall va face o bucurie imensă unui alt client harnic şi norocos, pe care îl va recompensa cu un autoturism KIA Cee’d de la dealerul autorizat Autobitti.

Moş Crăciun va poposi şi… pe Facebook! În perioada 2-16 Decembrie 2011, primii cinci actuali şi noi fani Iulius Mall Suceava care adună cele mai multe voturi după ce ornează virtual un pom de Crăciun primesc în dar un brad adevărat!

Magia sărbătorilor a cuprins nu doar exteriorul Iulius Mall şi piaţetele şi culoarele centrului comercial, dar şi magazinele, acum complet decorate, deosebit de atrăgătoare prin colecţiile noi, dar mai ales cu ofertele speciale.

Feeria iernii se regăseşte şi la patinoarul Ice Dream, deschis la Iulius Mall pentru pasionaţii acestui sport alb de luni, 5 Decembrie 2011, începând cu ora 14:00. Arena de gheaţă va funcţiona zilnic între orele 14:00 şi 21:30, cu tarifele de anul trecut: șase lei pentru copii, elevi şi studenţi şi zece lei pentru adulţi la fiecare repriză de patinat, adică o oră şi jumătate pe ringul de gheaţă Ice Dream.

Cu Iulius Mall te bucuri cu adevărat de minunatele sărbatori de iarnă!

Promo

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.