Orașul SUCEAVA

Creează!

Implică-te! Suceava în imagini

Muntele te așteaptă!

Data
Loc
Iulius Mall Suceava

Pregăteşte-ţi bocancii şi rucsacul pentru că Iulius Mall Suceava te trimite la munte! În perioada 23 Aprilie 2010 – 9 Mai 2010, clienţii care iubesc natura şi drumeţiile au şansa să câştige zilnic un week-end de trei stele pentru două persoane, all inclusive, la Popasul Domnesc Voroneţ.

În plus, cumpărătorii mai puţin norocoşi vor fi răsplătiţi de Iulius Mall Suceava, în fiecare zi, cu unul din cele 200 de premii de relaxare, constând în geluri de duş şi loţiuni de corp Avon, precum şi băuturi răcoritoare Nestea.

Toate premiile se acordă pe taloane răzuibile la bonuri fiscale în valoare de minimum 100 lei, cumulate din zilele campaniei publicitare şi din mai multe magazine Iulius Mall Suceava.

Amplasată într-un cadru natural deosebit, lângă mănăstirea Voroneţ ce este socotită a fi “Capela Sixtină a Europei”, pensiunea Popasul Domnesc îşi răsfăţă musafirii cu ospitalitatea specific bucovineană, dar şi cu bucate alese, servite în restaurant sau în cramă. Liniştea vacanţelor tale este motto-ul pensiunii Popasul Domnesc, adică cel mai râvnit premiu al fiecărei zile de campanie de la Iulius Mall.

Aşadar, grăbeşte-te să prinzi măcar unul din cele peste 3.400 de premii ale campaniei, adică 200 de taloane zilnice, toate câştigătoare! Muntele te aşteaptă!

Publicitate

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.