Orașul SUCEAVA

Învață!

Implică-te! Suceava în imagini

Ninge cu reduceri la Shopping City Suceava

Data
Loc
Shopping City Suceava

Magazinele din Shopping City Suceava au intrat în sezonul marilor reduceri de iarnă cu promoţii de până la -80%. Fie că aţi aşteptat această perioadă pentru a vă achiziţiona articolul de îmbrăcăminte preferat sau pentru a vă reînnoi complet garderoba, cu siguranţă veţi găsi ceea ce vă doriţi.

Astfel pentru a vă pregăti lista de cumpărături, vă dezvăluim şi câteva din ofertele din magazine, New Yorker vă aşteaptă cu preţuri reduse până la -80%, iar magazinele Fox, Pada Murre, House of Art, Marionnaud, Pada Murre, Bad Axel, Champion şi Takko Fashion au reduceri de până la -70%. Produse reduse cu până -50% găsiţi şi la Killtec, în timp ce Office Shoes are reduceri de până la -70% la zeci de articole de încălţăminte de marcă, Benvenuti de până la -55%, Leonado de până la -50% şi Otter de până la -40%.
Articole de îmbrăcăminte, atât pentru cei mari cât şi pentru cei mici, reduse cu până la jumătate de preţ puteţi achiziţiona din Coax, Orsay, Dovani şi Raison D`etre. Articole accesibile, cu reducere de până la -40%, vă aşteaptă şi în magazinele Gatta, Evel Mod şi Delia 07.

De oferte speciale vă puteţi bucura şi în magazinele Deichmann (cumpăraţi două perechi reduse şi pe a treia o primiţi gratuit sau cumpăraţi o pereche redusă şi pentru a doua primiţi 50% reducere), Mondex (8% discount pentru beneficiarii cardului Mondex, iar cumpărăturile făcute de ziua de naştere au 16% reducere), Black Sheep Home Collection (50% reducere la a doua lenjerie cumpărată), Centrofarm (reducere de -10% la cosmetice şi la reţete, la partea necompensată, pe baza cardului Centrofarm) şi Camiceria Italiana.
Pasionaţii de lectură găsesc la Alexandria Librării zeci de titluri Aquila cu -60% reducere, zeci de jucării cu -40% precum şi programele Edu Card şi School Card. Şi magazinele de telefonie mobilă, cosmetice sau bijuterii au oferte speciale.

Dacă doriţi să achiziţionaţi obiecte de mobier sau decoraţiuni la Mobexpert găsiţi preturi reduse cu până la -50% la sute de piese de mobilier şi decoraţiuni, D’otto vă aşteaptă cu preţuri reduse până la -30% la zeci de produse, iar la Villarte reducerile sunt de -15% la produse de cristal şi porţelan.

În plus, KFC îţi schimbă in fiecare zi de luni porţia mare de cartofi prăjiţi cu un BUCKET dar şi meniuri Smart Booster la doar 10 lei, iar la Roti Grill reduceri de -20% la anumite sortimente de pizza.

În cataloagele Carrefour, Media Galaxy, Flanco şi Baumax găsiţi reduceri şi oferte speciale pe placul tuturor.

Promo

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.