Orașul SUCEAVA

Informează-te!

Implică-te! Suceava în imagini

Noul an începe cu promoții de până la 70% la Iulius Mall Suceava

Data
Loc
Iulius Mall Suceava

Clienţii Iulius Mall Suceava sunt invitaţi să sărbătorească începutul de an 2014 cu promoţii de până la 70%! Sucevenii care nu au primit de la Moş Crăciun tot ce şi-au dorit îşi pot alege cadourile din magazinele preferate, care s-au pregătit cu preţuri ispititoare la colecţiile de sezon.

Promoţii de până la 70% îi aşteptă pe toţi pasionaţii de cumpărături în magazinele Terranova şi Jolidon, de până la 65% la Valerio Studio şi de până la 60% la Kenvelo. Articole vestimentare în tendinţe, la jumătate de preţ, se găsesc la C&A, Motivi, Steilmann, Nichi Cristina Nichita, Sofiaman, Dovani, Junker şi Motor. Oferte ispititoare se găsesc şi în magazinele Paolo Bertolucci, de până la 45%, Mondex, de până la 42%, America Skate, de până la 35% şi Janice, preţuri reduse la paltoane.

Pentru cei cu spirit dinamic, magazinul Intersport propune articole la jumătate de preţ, iar la Adidas sunt promoţii de până la 30%.

Şi magazinele destinate prichindeilor se întrec în oferte atractive. Cei mici se pot înnoi cu articole mai ieftine cu până la 50% de la Delia ’07 şi Louise, iar cumpărăturile de la Dinoland sunt cu până la 20% mai avantajoase.

Clienţii care vor să se bucure în noul an de încălţăminte la modă trebuie să ştie că sunt promoţii de până la 50% la magazinele La Scarpa, Salamander, Coly şi Deichmann. Şi articolele de marochinărie de la Samsonite au discount-uri de până la 70%.

Cei care adoră parfumurile şi cosmeticele sunt aşteptaţi cu preţuri de nerefuzat la Flormar, Mystical şi Elgon, iar iubitorii de lectură vor găsi oferte promoţionale pe rafturile Cărtureşti.

Publicitate

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.