Orașul SUCEAVA

Creează!

Implică-te! Suceava în imagini

O vară internaţională

Data
Loc
Suceava

AIESEC Suceava a dat startul unei noi campanii de recrutare pentru programul de stagii de practică internaţionale. Campania se desfăşoară sub sloganul: Planuri pentru iulie? Avem ceva mai bun.

Programul se adresează studenţilor şi absolvenţilor de studii universitare de cel mult doi ani (cu o limită de vârstă până în 28 de ani) care cunosc limba engleză şi îşi doresc o experienţă unică într-o altă ţară. Noi propunem cinci destinaţii: Rusia, Turcia, Bulgaria, Ucraina, Polonia şi începând cu luna iulie timp de șase săptămâni participanţii au ocazia să călătorescă, să descopere locuri și lucruri noi, să interacționeze cu alte culturi, să se dezvolte personal dar și profesional. Pentru a putea lua parte la acest program este necesară completarea unui formular de înscriere şi alegerea unei țări din cele cinci, de restul formalităţilor ocupându-se AIESEC Suceava.

Costul programului este de 60 euro, plătit în două rate: prima jumătate la găsirea stagiului potrivit, iar a doua jumătate după ce participanţii au fost acceptaţi de organizația unde vor avea internshipul. De asemenea, aceştia trebuie să participe la o conferință numită ICPS (InterCultural Preparation Seminar), unde vor fi pregătiţi pentru experiența lor internațională. Cazarea și masa sunt asigurate de organizația unde va avea loc stagiul de practică. Atât înainte, cât și pe durata internshipului vor beneficia de suportul AIESEC.

Până pe 30 Mai 2011 studenţii şi absolvenţii se pot înscrie pentru program pe www.aiesec-suceava.ro completând formularul de aplicare de pe site sau luând legătura cu organizatorii la infodeskurile amenajate în universitate.

AIESEC este cea mai mare organizație de studenți din lume. Activă în peste 1700 universități din peste 107 țări și teritorii, platforma noastră internațională permite tinerilor să exploreze și să își dezvolte potențialul de leadership pentru ca apoi să aibă un impact pozitiv în societate.

În parteneriat cu domeniul business și cel educațional, AIESEC are peste 60 de ani de experiență în dezvoltarea și transformarea studenților cu potențial ridicat în lideri responsabili social.

Promo

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.