Orașul SUCEAVA

Creează!

Implică-te! Suceava în imagini

Păstrează tradiţia darurilor de Paşte cu Iulius Mall

Data
Loc
Iulius Mall Suceava

Momentele deosebit de plăcute petrecute la shopping până de Paşte sunt răsplătite de Iulius Mall Suceava cu numeroase daruri! Peste 4.500 de premii abia încap în uriaşul coş pregătit de iepuraş.

Din 2 Aprilie 2011, la bonuri de cumpărături de 100 lei din magazinele Iulius Mall Suceava, se câştigă, zilnic, 200 de cadouri instant: vouchere consistente de cumpărături, cozonaci, sticle cu vin şi răcoritoare Coca Cola, Fanta şi Sprite.

Printre cele mai râvnite daruri, extrase zilnic, sunt 19 roboţi de bucătărie PHILIPS, ajutoare de încredere pentru bunătăţile de Paşte. Marele premii ale tombolei de la Iulius Mall Suceava se vor extrage până în Ajunul Paştelui.

Joi, 21 Aprilie 2011, la ora 18:00, iepuraşul va încânta un client cu aparatură electrocasnică pentru utilizarea bucătăriei. Vineri, 22 Aprilie 2011, la ora 18:00, un alt cumpărător va primi de Paşte mobilă modernă de dormitor Kalenda.

Iulius Mall Suceava continuă să îşi încânte clienţii fideli aşa că, pe 23 Aprilie 2011, la ora 12:00, se va extrage fericitul câştigător al unui sejur în Țara Sfântă, la Ierusalim. Supranumit şi Oraşul lui Dumnezeu sau Oraşul celor trei religii, Ierusalim este locul de pelerinaj preferat al creştinilor. În excursia oferită de shopping mall-ul din Suceava, norocosul client va pleca însoţit de persoana iubită.

Păstrează tradiţia darurilor de Paşte cu Iulius Mall Suceava!

Publicitate

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.