Orașul SUCEAVA

Ascultă!

Implică-te! Suceava în imagini

Pauză de shopping

Data
Loc
Shopping City Suceava

Shopping City Suceava îşi aşteaptă clienţii cu reduceri de până la -80% şi oferte speciale la colecţiile de vară, iar dacă încă nu v-aţi bucurat de concediu Shopping City Suceava vă trimite la relaxare şi shopping.

În perioada 2-26 August 2012 toţi cei care fac cumpărături de minim 50 lei pe un bon de casa din magazinele din Shopping City Suceava, participa la tombolă şi pot câştiga câte o excursie city break pentru două persoane în Milano sau Viena, oferite de Agentia Oxentia Travel. În plus, pe toată perioada campaniei îi aşteaptă peste 1.500 de premii instant constând în cosmetice şi bijuterii Avon, răcoritoare, vouchere de cumpărături şi premii surpriză.

În luna soldărilor şi reducerilor finale la articolele de vară, magazinele din Shopping City Suceava au pregătit preţuri speciale, astfel încât orice client îşi poate reînnoi complet garderoba. Cu siguranţă ofertele sunt pe placul tuturor: New Yorker– reduceri de până la 80%, Takko Fashion, House of Art, Fox, Bad Axel, Pada Murre, Benvenuti, Champion, Office Shoes, Kenvelo – până la 70%, Gatta, Otter –60%, Deichmann – cumpără o pereche de încălţăminte redusă şi pentru a doua pereche primeşti 50% reducere sau cumpără două perechi reduse şi pe a treia o primeşti gratuit, Orsay, Erros, Moda Miss, Insense, Killtec, Pada Murre, Secuiana, Leonardo, Dovani – până la -50% . Parfumuri şi produse cosmetice găsiţi la preţuri speciale în B&B Collection şi Mariounnaud, iar bijuteriile fantezie au reducere de până la -50% la Meli Melo. La PlusOptic ai discounturi cât varsta ta pentru toate modele de rame iar la Optiblu ai 50% reducere la a doua pereche de ochelari şi rama la un leu.

Şi pentru cei mici magazinele au pregătit preţuri speciale. La Vivo Kids, Delia O7 sau Evel Mod puteţi achiziţiona produse reduse cu până la -20%, iar Fox Kids vă aşteaptă cu discounturi de până la -70%.

Dacă doriţi să achiziţionaţi obiecte de mobier sau decoraţiuni, Mobexpert şi magazinul D’otto vă aşteaptă cu preţuri speciale la zeci de produse, iar la Bobo Shop reducerile sunt până la -30%.

În catalogul Flanco şi Media Galaxy găsiţi produse la oferte speciale, Media Galaxy oferă valoarea TVA-ului cadou la toate electrocasnicele mici marca Philips. În magazinele operatorilor de telefonie mobilă puteţi profita de oferte speciale la telefoane şi abonamente.

Oferte incredibile şi preţuri imbatabile vă oferă şi hypermarketul Carrefour. În Catalogul Carrefour şi în magazin găsiţi reduceri de până la -50% şi lichidări la sute de produse.

Reduceri de vară, premii, vacanţă şi relaxare la Shopping City Suceava!

Promo

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.