Orașul SUCEAVA

Fii unic!

Implică-te! Suceava în imagini

Reduceri de iarnă la Shopping City Suceava

Data
Loc
Shopping City Suceava

Magazinele din Shopping City Suceava au intrat în sezonul marilor reduceri de iarnă cu promoţii de până la 80%.

Fie că aţi aşteptat această perioadă pentru a vă achiziţiona articolul de îmbrăcăminte preferat sau pentru a vă reînnoi complet garderoba, cu siguranţă veţi găsi ceea ce vă doriţi. În plus, toţi cei care fac cumpărături până pe 31 Ianuarie 2012 (din magazinele din Shopping City Suceava cu excepţia Carrefour şi Baumax) de minim 100 de lei, adună 3 bonuri şi sunt premiaţi cu un voucher de cumpărături în valoare de 50 de lei. Astfel pentru a vă pregăti lista de cumpărături, vă dezvăluim şi câteva din ofertele din magazine, Jolidon vă aşteaptă cu preţuri reduse până la 80%, iar magazinele Fox, House of Art, Erros, Marionnaud, New Yorker şi Takko Fashion au reduceri de până la 70%.

Produse reduse cu până la 60% găsiţi şi la Kenvelo, Champion şi Gatta, în timp ce Office Shoes are reduceri de până la 60% la zeci de articole de încălţăminte de marcă, Benvenuti de până la 55%, Leonado de până la 50% şi Otter de până la 40%.

Articole de îmbrăcăminte, atât pentru cei mari cât şi pentru cei mici, reduse cu până la jumătate de preţ puteţi achiziţiona din Wenice, Killtec, Coax, Secuiana, New Line, Orsay, Pada Murre, City, Phoenix, Dovani, Be Fancy, Ani`s, Insense, Raison D`etre şi Moda Miss. Articole accesibile, cu reducere de până la 40%, vă aşteaptă şi în magazinele Bad Axel, Evel Mod şi Delia 07.

De oferte speciale vă puteţi bucura şi în magazinele Deichmann (cumpăraţi două perechi reduse şi pe a treia o primiţi gratuit sau cumpăraţi o pereche redusă şi pentru a doua primiţi 50% reducere), Mondex (8% discount pentru beneficiarii cardului Mondex, iar cumpărăturile făcute de ziua de naştere au 16% reducere), Black Sheep Home Collection (50% reducere la a doua lenjerie cumpărată), Bobo Shop (50% reducere la al doilea produs cumparat), Centrofarm (reducere de 60% la gama Ibici şi 50% la gama Galenic) şi Camiceria Italiana.

Pasionaţii de lectură găsesc la Alexandria Librării oferte speciale pentru cărţile de la Editura Nemira precum şi din colecţia „Biblioteca pentru toţi” şi “ Saga Amurg”. Şi magazinele de telefonie mobilă, cosmetice sau bijuterii au oferte speciale.

Dacă doriţi să achiziţionaţi obiecte de mobier sau decoraţiuni la Mobexpert găsiţi preturi reduse cu până la 50% la sute de piese de mobilier şi decoraţiuni, D’otto vă aşteaptă cu preţuri reduse până la 40% la zeci de produse, iar la Sarra Blu reducerile sunt de până la 50%.

În cataloagele Carrefour, Media Galaxy, Flanco şi Baumax găsiţi reduceri şi oferte speciale pe placul tuturor.

Publicitate

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.