Orașul SUCEAVA

Creează!

Implică-te! Suceava în imagini

Reduceri de până la 80% și tombolă cu premii, de Black Friday, la Shopping City Suceava

Data
Loc
Shopping City Suceava

Shopping City Suceava invită sucevenii să se bucure de 12 ore de cumpărături la reducere, în magazinele centrului comercial, în data de 25 Noiembrie 2016, de Black Friday. Pasionații de shopping vor fi întâmpinați cu reduceri de până la 80%, iar fidelitatea va fi răsplătită cu vouchere de cumpărături în valoare totală de 5.500 euro.

Primii 500 de clienți care fac cumpărături de minimum 150 lei pe un singur bon sau pe bonuri cumulate, primesc pe loc, un voucher de cumpărături în valoare de 50 lei. În plus, toți clienții cu bonuri de cumpărături de minimum 150 lei se pot înscrie și la tombola specială din perioada 25-27 Noiembrie 2016, unde au șansa de a câștiga prin tragere la sorți unul din cele 5 televizoare ANDROID TV.

Pentru a putea beneficia de premiile puse în joc, clienţii trebuie să se prezinte cu bonurile de cumpărături la Info Point-ul special amenajat în faţa magazinului Pepco și să extragă un voucher de cumpărături din urna specială. În funcție de norocul participantului, acesta va câștiga un voucher în valoare de 50 lei la unul dintre magazinele din incinta Shopping City Suceava, cu care își va putea achiziționa produsele preferate, chiar în ziua evenimentului.

Magazinele din Shopping City Suceava își așteaptă clienții cu oferte și prețuri speciale de Black Friday. De la electronice, electrocasnice, IT și telecom și până la îmbrăcăminte, încălțăminte, accesorii sau cosmetice, toate pot fi cumpărate pe parcursul întregii zile, la prețuri foarte accesibile. Magazinele cu electronice, electrocasnice & IT au pregătit reduceri substanțiale de Black Friday: Flanco – promoții de până la 80%, Electrotop – reduceri între 20% și 80%. Carrefour – oferte speciale de până la 50% la electronice, electrocasnice, IT și telecom.

În materie de produse vestimentare, New Yorker, Secuiana, Camiceria Italiana, Dovani, Secuiana și Next Level oferă reduceri de până la 50% reducere la articolele selecționate; Mustang – între 30% și 70% reducere la articolele selectate; Pretty woman by Eveline și Texval – între 20% și 50%; Champion – 30% reducere la jachete, încălțăminte și hanorace pentru bărbați, 40% reducere la jachete, încălțăminte și hanorace pentru femei și copii; Neo Fashion – până la 40% reducere; Eponge – 20% reducere aplicată la casa de marcat, pentru toate articolele din magazin; Gatta – 20% reducere la toată gama de ciorapi din magazin, care nu fac obiectul altor promoții; Mondex – 8% reducere pentru posesorii cardului de fidelitate; Nouvelle și Ghio`s Collection – 10% reducere la toate produsele; Insense – geci damă și bărbați la 150 lei; sutiene Triumph – 35 lei, chilot Triumph – 25 lei. Takko Fashion – voucher cadou de 25 lei la achiziționarea unui card cadou de minim 130 lei; la cumpărături de minim 25 lei clietul primește o ștampilă. Un talon complet de 8 ștampile îi aduce clientului o reducere de 20% a urmatoarele cumpărături.

În ceea ce privește produsele de încălțăminte, Otter oferă reduceri de până la 50% la o gamă largă de produse; Deichmann – 50% reducere la produsele semnalizate cu etichetă specială; Grazie Mille – între 20% și 50% la o gamă variată de produse; Benvenuti – 30% reducere la colecția de toamnă-iarnă 2016, iar LaScarpa – 20% reducere la toate produsele.

Parfumuri şi produse cosmetice găsiţi la preţuri speciale la Marionnaud – până la 70% reducere la zeci de produse; Kendra – între 15% și 60% reducere la produsele de machiaj; parfum: CH și Pacco Rabanne – 30%; Nina Ricci – 20%; Cacharel-20%; Givenchy – 15%; D&G, Boss și Gucci – 30% la anumite referințe; Sabrini oferă 20% reducere la toate produsele, în afară de bijuteriile din aur 14K/kg, verighete, Pandora și produsele aflate în alte promoții; Splend`or – între 30% și 40% reducere la o selecție de modele de ceasuri; Madeleine – până la 70% reducere la produsele selecționate (genți, cercei și ceasuri); Janette – 15% reducere la bijuteriile din argint.

Şi pentru cei mici, magazinele au pregătit preţuri speciale. La Evel Mod puteţi achiziţiona toate produsele cu 10% reducere, Coccodrillo – 25% reducere la colecțiile semnalizate, Noriel – până la 70% la jucării, Alexandria Librării – 2+1 gratuit la colecțiile din oferta editurii Corint și a editurii Aramis, 50% reducere la zeci de titluri Girasol și Flamingo.

Plus Optic oferă 25% reducere la orice achiziție; Dr. Green – 10% reducere la cosmetice NoniCare și BodyFarm; Sensiblu – la oricare 4 produse Batise (Șampon uscat & Styling), plătești doar 3; Animax – între 20% și 50% reducere la anumite produse.

Dacă doriţi să achiziţionaţi obiecte de mobilier sau decoraţiuni, Mobexpert vă aşteaptă cu preţuri speciale de Black Friday, până la 50% reducere la produsele selecționate; Nobilia – până la 60% reducere la bucătariile din showroom; până la 15% reducere la chiuvete de granit și baterii SCHOCK made in Germany; până la 15% discount la bucătăriile comandate de Black Friday; Bergner – 50% reducere la setul de cuțite cu strat de granit – de la 120 lei la 60 lei; 10% reducere la paharele de cristal Bohemia; Black Sheep Home Collection – 50% reducere la produsele din porțelan; 30% reducere la lenjeriile marca Black Sheep. Promoţiile şi ofertele speciale vor continua şi în zona de food: Pizzeria Al Forno oferă 10% reducere la toate produsele, cu excepția băuturilor; Roti Grill – shaorma la lipie 5+1 gratis.

Publicitate

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.