Orașul SUCEAVA

Fii tu primul!

Implică-te! Suceava în imagini

Shopping City Suceava răsplătește dragostea

Data
Loc
Shopping City Suceava

De Valentine’s Day Shopping City Suceava răsplăteşte dragostea pentru… shopping.

Începând cu ora 13:00, în Zona Food va fi amplasată Roata Norocului. Pentru a răsplăti dragostea pentru shopping, toţi cei care participă la Roata Norocului vor primi diverse premii: vouchere de cumpărături de 100 lei valabile în magazinele participante, vouchere de cumpărături de 10 lei valabile în Food Court (KFC, Taco Loco, Bourbon Cafe, Sueta Cafe), Cadoul Shopping City Suceava (bijuterii şi accesorii), prosoape EuroConf, CD-uri cu muzica şi DVD-uri cu filme de dragoste oferite de Media Galaxy.

Cuplurile de îndrăgostiţi îşi pot declara dragostea în faţa Sfântului Valentin prin încheierea unui legământ de dragoaste. Cu sprijinul Asociaţiei Artiştilor Fotografi Suceava le-am pregatit îndrăgostiţilor diverse concursuri şi premii.

Magazinele din Shopping City Suceava vă ofera posibilitatea alegerii cadoului potrivit pentru persoana iubită.

În Media Galaxy, Flanco şi Librăriile Alexandria puteţi alege CD-uri cu muzica sau DVD-uri cu filme de dragoste, iar în magazinele de decoraţiuni găsiţi zeci de produse specifice Valentine’s Day. Seturi de lenjerie intimă, ce pot fi un cadou special pentru doamne, găsiţi în Insense, Jolidon sau Ani’s Lingerie, iar dacă vă gândiţi la o cerere în căsătorie, vizitaţi magazinele Stil Biju, Sabrini şi Splend’or pentru a alege inelul de logodnă. La insula de cadouri vă puteţi personaliza dragostea.

În catalogul Carrefour găsiţi oferte speciale şi preţuri imbatabile la zeci de produse, iar în perioada 10-14 Februarie 2010 puteţi participa la Tombola prin SMS special organizata pentru Ziua Îndrăgostiţilor.

Până la sfârşitul sezonului de iarnă puteţi profita de reducerile de preţuri ce vor fi în magazinele de îmbrăcăminte şi încălţăminte.

Publicitate

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.