Orașul SUCEAVA

Muncește!

Implică-te! Suceava în imagini

Te bucuri că ești femeie!

Data
Loc
Iulius Mall Suceava

În perioada 1-8 Martie 2010, Iulius Mall Suceava răsfăţă toate femeile.

Un ceas de marcă pentru damă şi 25 de pachete de înfrumuseţare se vor câştiga zilnic, prin tragere la sorţi, la cumpărături de minimum 70 lei pe un singur bon sau pe bonuri fiscale cumulate ale magazinelor din Iulius Mall Suceava.

Clientele se pot simţi adevărate prinţese moderne în fiecare zi a campaniei Te bucuri că eşti femeie!. A fi elegantă nu înseamnă neapărat a purta haine luxoase. Înseamnă să emani şi frumuseţe. De aceea, Iulius Mall Suceava copleşeşte femeile cu produse rafinate între care abonamente fitness la Sport Center, cine romantice la restaurantul Aquarium, vouchere hairstyling şi manichiură la Bobo Studio, şedinţe make-up la Sephora, carduri la solar, cocktailuri Parisienne Café şi, cel mai râvnit premiu al fiecărei tombole, ceasul de damă Fossil de la Reaction.

Aşadar, de pe 1 până pe 8 martie, clientele Iulius Mall Suceava sunt sărbătorite şi tratate precum prinţesele. La fiecare tombolă participă nu doar femeile. Şi domnii pot câştiga aceste cadouri pentru domnişoarele sau doamnele speciale din viaţa lor.

Publicitate

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.