Orașul SUCEAVA

Fii unic!

Implică-te! Suceava în imagini

Te înnoiești de Paște

Data

Îţi doreşti ca şi anul acesta să te înnoieşti de Paşte? Shopping City Suceava vine în ajutorul tău şi te premiază cu o mie de euro pentru o garderobă nouă pentru tine şi familia ta.

În apropierea sărbătorilor pascale, Shopping City Suceava derulează campania Te înnoieşti de Paşte, oferind clienţilor 2.100 de premii instant constând în bunătăţi pentru masa de sărbători şi marele premiu al tombolei, vouchere în valoare de o mie de euro.

Zilnic, în perioada 4-18 Aprilie 2014, primii 150 de clienţi care fac cumpărături de minimum 100 lei pe un singur bon de casă din magazinele aflate în incinta Shopping City Suceava şi se prezintă la Info Point, câştigă instant cozonaci proaspeţi şi iepuraşi de ciocolată pentru o masă festivă delicioasă. În fiecare zi vor fi acordaţi o sută de de cozonaci şi 50 de iepuraşi de ciocolată celor mai fideli clienţi.

Toţi participanţii pot intra şi în cursa pentru marele premiu. Aceştia trebuie să completeze talonul de înscriere la tombolă şi să-l introducă în urna special amenajată în faţa magazinului Leonardo. Marele premiu al campaniei Te înnoieşti de Paşte va aduce unui client norocos, vouchere în valoare de 1000 de euro pentru o garderobă nouă. Marea extragere va avea loc pe 18 aprilie, iar câştigătorul se va putea bucura de o sesiune de shopping împreună cu familia, chiar înainte de Paşte.

Shopping City Suceava nu i-a uitat nici pe cei mici în această perioadă, aşa încât sunt invitaţi în perioada 5-8 Aprilie 2014 împreună cu părinţii şi bunicii într-un decor special amenajat, să picteze cele mai frumoase ouă gigant din oraş. Mai mult, copiii care vor participa la vânătoarea de ouă din 12 şi 13 Aprilie 2014 vor avea parte de surprize dulci.

Magazinele din Shopping City Suceava vă aşteaptă cu noile colecţii de primăvară-vară şi cu o gamă variata de produse, cu care vă veţi putea umple coşul de Paşte.

De șase ani Shopping City Suceava vă invită la cumpărături şi distracţie în familie!

Promo

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.