Orașul SUCEAVA

Împărtășește!

Implică-te! Suceava în imagini

Toamna a început, iar la Iulius Mall Suceava începem să numărăm „bobocii”

Data

Toamna a început, iar la Iulius Mall Suceava începem să numărăm „bobocii”. Vino împreună cu cel mic, pregătește-i ghiozdanul pentru noul an școlar și puteți câștiga premii precum: patru iPad 7, CEC-uri cadou, biletele la Cinema City și alte surprize.

Mai este puțin și începe școala, iar goana după rechizite și îmbrăcăminte a început. În perioada 7 – 20 septembrie 2020, cei care vin să își pregătească ghiozdanul la Iulius Mall Suceava sunt premiați.

Ca să fii printre cei 250 de câștigători, trebuie să urmezi niște pași simpli. După ce cumperi din magazine rechizite și haine pentru noul an școlar, în valoare de minimum 150 de lei, vino cu bonurile la Centrul Info și câștigă instant! În ce constau premiile? Vouchere în valoare de 50 de lei, pachete Gerovital, răcoritoare și bilete la Cinema City.

Surprizele nu se termină aici! Când școala s-a mutat în mediul online, orele au devenit o provocare. Iulius Mall Suceava oferă cadou patru iPad 7, care vor deveni ajutorul de nădejde al copilului tău. Astfel, după ce primești un cadou instant, ești înscris automat și la tombola „Back to school”, unde poți câștiga unul dintre cele patru iPad 7. Un soft de tip random îi va extrage pe cei patru norocoși care se vor bucura de gadget-uri.

Vino la Iulius Mall Suceava, pregătește-i ghiozdanul celui mic și câștigă premiile puse în joc!

Promo

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.