Orașul SUCEAVA

Votează!

Implică-te! Suceava în imagini

Trăieşti o poveste de dragoste ca în filme?

Data
Loc
Shopping City Suceava

Te invităm să ne împărtăşeşti cum v-aţi cunoscut, care au fost momentele cele mai frumoase petrecute împreună şi de ce dragostea voastră este specială.

Postează în cadrul concursului povestea voastră de dragoste şi adună cât mai multe voturi de la prieteni. De ziua indragostiţilor, pe 14 Februarie 2012, vom desemna cuplul câştigător. Fă-i o surpriză iubitei sau iubitului tău şi dăruieşte-i o vacanţă romantică la Roma!

Regulament:

  1. Like Shopping City Suceava;
  2. Postează povestea voastră de dragoste în cadrul concursului. Fiecare participant se poate înscrie o singură dată în concurs;
  3. Invită prietenii să dea Like. Povestea care va aduna cele mai multe voturi câştigă o un weekend la Roma. Votarea se încheie în data de 14 Februarie 2012, ora 14:00.

Toţi indragostiţii sunt aşteptaţi la Shopping City Suceava să celebreze dragostea de shopping intr-un cadru de poveste alaturi de cel mai frumos cuplu de indragostiti, Romeo şi Julieta, iar Cupidon va premia cea mai frumoasă declaraţie de dragoste sau cea mai frumoasă cerere în casătorie.

Publicitate

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.