Orașul SUCEAVA

Dezvoltă!

Implică-te! Suceava în imagini

Apropo Cafe

O poveste.

Chiar, de când nu ai mai citit o poveste?

Avem noi una pentru tine. E o poveste adevărată. I s-a întâmplat într-o dimineaţă, unui client care vine des în Apropo Cafe. Noi am aflat povestea mai pe la amiază, când deja îşi luase o zi liberă şi se întorcea de la atelierul mecanicului.

Omul a intrat în cafenea şi s-a dus direct la bar. O cafea mică, fără zahăr, vă rog!. Barmanul i-a aşezat-o pe bar. Omul s-a uitat lung la ea. Azi dimineaţă, când mergeam spre muncă, am păţit-o rău de tot.

A luat ceaşca de pe farfurie şi a rămas cu ea în mână. Am dat cu maşina într-un crater, mi-a sărit şi somnu’ şi tot…

A luat o gură de cafea. Acum maşina e la mecanic, mi-am luat şi liber s-o tractez azi.

A mai luat o gură de cafea, a făcut ochii mari şi a zis: Apropo, ce-ar fi mers cafeaua asta dimineaţă, aş fi văzut şi eu groapa aia…. Apoi a rămas cu ceaşca în mână, privind cafeaua de pe fundul ei.

Asta-i povestea. Morala: Apropo, o cafea tare, băută de dimineaţă, te face să te fereşti mai uşor de capcanele pe care ziua ţi le pregăteşte.

Iar povestea asta, am aflat mai târziu, e povestea multor clienţi. Alţii au păţit-o pe pielea lor, alţii zâmbesc când îşi amintesc de prietenii care au trăit-o.

Acestea fiind scrise, te aşteptăm să te vindeci de poveşti nefericite în prima cafenea ca la carte din Suceava.

Boabele de cafea proaspăt măcinate şi mâncarea aburindă sunt ingredientele noastre pentru poveşti fericite.

Meniu

Apropo, uite și meniul.

Program de funcționare

 • luni – vineri / 8:00 – 00:00
 • sâmbătă și dumnică / 10:30 – 00:00

Imagini

Contact

Ultima actualizare:

Promo

Comentarii (5)

 1. maiics

  Buna,
  Imi poate spune cineva mai multe despre Apropo Cafe( bune si rele).
  Multumesc!

  Răspunde

 2. amyr amar

  buna ziua , sa aveti mare grija la preturi vi se spune un pret si cand vine momentul platii veti avea surpriza unui alt pret mult mai piparat . Sincer sa fiu am fost total descurajat si cu siguranta nu voi mai merge vreodata la ei .

  Răspunde

  • Apropo Cafe

   bună, prețurile sunt scrise în meniu și nu se comunică oral, însă totuși, dacă ai avut parte de o experiență neplăcută, ne cerem scuze și te rugăm să treci pe la cafenea să ne spui ce s-a întâmplat sau să ne scrii pe http://www.apropocafe.ro/pages/contact/scrie-ne.php.
   îți mulțumim pentru vigilență.

   Răspunde

 3. dani

  e o cafenea selecta, cu produse de calitate, muzica buna si atmosfera placuta:X ador locul.merita sa vii aici cu prietenii pentru a te simti bine. va recomand:>:*

  Răspunde

 4. andreea

  Personal discret, cafeaua EXCELENTA ,plina de savoare, gust pe care il cautam demult; am fost cu doua prietene si …. au ramas placut impresionate atat de atmosfera placuta a locului cat si de gustul deosebit al cafelei; pret decent , in celelalte cafenele din oras nu merg dar comparand-o cu cafeaua pe care mi-o prepar acasa( si folosesc o cafea selecta) e rafinata, ce mai …. VA doresc sa ramaneti la fel…..

  Răspunde

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.