Orașul SUCEAVA

Ascultă!

Implică-te! Suceava în imagini

Lidl (strada Humorului)

Istoria Lidl începe în Germania în anii `30, odată cu înfiinţarea companiei Lidl & Schwarz, prin comercializarea de produse alimentare în regim engros.

Mai târziu, activităţile companiei sunt divizate prin dezvoltarea unui lanţ independent de magazine de tip discount sub denumirea de Lidl şi, respectiv, prin înfiinţarea supermarket-urilor şi a hipermarket-urilor Kaufland şi Handelshof. Originea magazinelor Lidl se află în Germania. Ludwigshafen este locul unde în anul 1973 se deschide primul magazin. Extinderii pe întreg teritoriul Germaniei pe parcursul anilor `80 îi urmeazǎ în anii `90 expansiunea internaţională.

Lidl dispune astăzi de magazine în mai toate ţările europene şi este unul dintre cele mai mari lanţuri de magazine de tip discount din Europa. Cucerirea de noi pieţe, în care să le oferim clienţilor noştri calitate maximă la cele mai avantajoase preţuri, va rămâne şi în viitor obiectivul nostru cel mai important.

Program de funcționare

 • luni – sâmbătă / 7:30 – 22:00
 • duminică / 8:00 – 21:00

Contact

 • Lidl (strada Humorului)
 • http://lidl.ro
 • voice+4 0800 896 622 (luni - vineri / 9:00 - 18:00)
 • strada Humorului, numărul 1, 727525, Suceava, județul Suceava
 • Download vCard

Ultima actualizare:

Promo

Comentarii (2)

 1. Ioan

  Felicitâri pt buna organizare de la Lidl. Este un adevârat campion al profesionalismului,proptitudinii ,seriozitâţii cu o gamâ largâ de produse cu preţuri mici,şi de aceia şi,a cîştigat un loc fruntaş în preferinţele sucevenilor . DE ASEMENI APRECIEZ FOARTE MULT ACEASTÂ FRUMOASÂ INIŢIATIVÂ DE A ORGANIZA CAMPANIA DE RECICLARE A DEŞEURILOR DE TIP PET,CARE E UN LUCRU BENEFIC PT TOATÂ LUMEA,ŞI DE ACEIA M,AM ÎNSCRIS PRIMUL. Aş vrea ,dacâ se poate pe parcurs sâ se colecteze şi deşeuri de altâ naturâ cum ar fi cele electrice şi electrocasnice (DEE). Cu mult respect Ioan ,SV.

  Răspunde

 2. maria

  Ami place magazinul vostru dar mar antereda produse fara gluten astept raspuns va multumesc

  Răspunde

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.