Orașul SUCEAVA

Vinde!

Implică-te! Suceava în imagini

Câștigă o ședință foto la studioul Deluxe Photography

O fotografie face cât o mie de cuvinte, dar te-ai gândit cam ce zice despre tine o fotografie prost făcută?

Aminteste-ţi de o fotografie de-a ta, una de care nu eşti prea mândru, şi scrie-ne mai jos ce spune ea despre tine. Cu cât mai original cu atât mai bine, cu cât mai nostim cu atât mai aproape de premiu – o şedinţă foto la studioul Deluxe Photography (10-15 fotografii la rezoluţie 25 megapixeli, corectate şi prelucrate – maxim două garderobe).

Precizări

 • ultimul comentariu, marţi, 6 Aprilie 2010, ora 23:00
 • câştigătorul va fi desemnat de un reprezentant al studioului Deluxe Photography
 • nu trimite mai multe mesaje pentru că nu vei avea mai multe şanse de câştig
 • mesajele care nu au legătură cu tema concursului vor fi şterse
 • câştigătorul va fi anunţat miercuri, 7 Aprilie 2010, în jurul orei 12:00

Câștigător

Câștigătorul concursului este cazacu andreea.

Promo

Comentarii (5)

 1. anca

  pai din cate stiu eu sunt fotogenica asa ca nu prea am poze in care sa nu-mi placa cum am iesit…ce pot sa spun e ca sunt mandra de toate pozele mele…;)

 2. cazacu andreea

  buna ! mi-a fost facuta o fotografie acum ceva timp…aratam groaznic ca un soarece plouat si tarat prin noroi. a fost facuta dupa o petrecere , dimineatza dupa ce ma-m trezit…ORIBIL :))

  Am niste poze foarte funny … fac petreceri in pijama cu prietenele mele..cantam la microfon , dansam..pana tarziu..sculam tot blocul , vecinii bateau in teava dar noua nu ne pasa caci faceam fotografii..ne pozam in tot felul de ipostaze , cu tot felul de machiaje si garderobe, ni se parea ca aratam bine dar cand ne-am uitat cum au iesit erau dezastruase. important este ca ne-am distrat…NE DISTRAM DE MINUNE SI SUNTEM NISTE PETRECARETE INASCUTE !!! let’s dance !

 3. Florin M.

  Cred că câteva poze la care râd în hohote te mutriţele care le aveam, ba un ochi strâmb, ba o gură căscată. Cea mai dezastruoasă poză în care am putut ieşi cred că este una făcută de un amic dimineaţa, păr rebel, privire de alcoolic plus o gură cascată :-s , dar e important că e la colecţia de poze funny şi îmi stârneşte un zâmbet :D

 4. Sn0pY

  k nu sunt eo perfectul perfectilor dar k nu am poze in care sa ias bine

 5. ArTiStul

  Câștigătorul concursului este cazacu andreea.