Orașul SUCEAVA

Învață!

Implică-te! Suceava în imagini

11even Experiences

Data
Loc
Universitatea Ștefan cel Mare Suceava (USV)

Vineri, 9 Mai 2014, începând cu ora 17:00, la Universitatea Ștefan cel Mare Suceava va avea loc evenimentul intitulat 11even Experiences.

11even Experiences în 11 minute, cu 11 speakeri invitaţi, în 11 oraşe din România, pentru o comunitate pozitivă.

Conceptul acestui proiect este marca Asociaţia 11even și este susţinut la nivel naţional de DPD România, dar și de alți parteneri locali și Organizat anul acesta pentru prima dată în Suceava, evenimentul face parte dintr-o serie de acțiuni similare care se desfășoră în luna mai în întreaga țară (Bacău, Suceava, Timişoara, Constanţa, Craiova, Ploieşti, Cluj-Napoca, Sibiu, Braşov, Bucureşti, Oradea).

11even Experiences sunt evenimente care pun accent pe experiențe de viață, oameni, modele, informaţii şi idei. În acelaşi spaţiu, persoane care au trecut prin experiențe deosebite împărtășesc momente unice cu oameni aflați în căutare de exemple practice și relevante pentru dezvoltarea lor personală și profesională, ca împreună să genereze inspiraţie, idei, proiecte de viitor şi decizii pozitive legate de viaţă şi carieră.

Tema evenimentelor 11even Experiences 2014 este împărţită în două segmente: șase speakeri vor vorbi despre Humanizing work, iar cinci speakeri despre Bringing joy in life.

Invitați: Angela ZAROJANU (președinte SEVA), Magda SNIATOWSCHI (trainer / consultant), Mihai DIMIAN (profesor universitar / prorector Universitatea Ștefan cel Mare Suceava), Gabriela PRELIPCEANU (profesor universitar / prorector Universitatea Ștefan cel Mare Suceava), Gabriel SANDU (antreprenor), Margareta LUPAȘCU (realizator programe radio), Lucian ALDESCU (CEO DPD România), Daniela BOLOLOI (președinte Help Autism), Mihail NEAMȚU (eseist), Bogdan OTA (pianist) și un invitat surpriză.

Participarea la eveniment se face pe bază de invitație. Pentru fiecare tip de invitație este recomandată o donație minimă care oscilează între 15 și 60 lei. Invitațiile pot fi rezervate online de pe site-ul eveniemntului sau la sediul Centrului Regional de Resurse pentru ONG-uri Suceava.

În cadrul evenimentelor naționale 11even Experiences, o parte a încasărilor totale sunt redirecționate către susținerea unor cauze comunitare locale, cum ar fi: burse de merit, programe de antreprenoriat social etc. În Suceava, o parte din donatiile efectuate în cadrul evenimentului vor fi transmise unor familii cu copii cu autism din Suceava, care au posibilități financiare reduse.

Pentru detalii suplimentare legate de eveniment si pentru procurarea biletelor, telefonează la numărul +4 0744 761 464 sau scrie un e-mail la marian.schipor@gmail.com.

Evenimentul este organizat de Centrul Regional de Resurse pentru ONG-uri Suceava (CENRES) și AIESEC Suceava.

Promo

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.