Orașul SUCEAVA

Implică-te!

Implică-te! Suceava în imagini

Atelier meșteșugăresc pentru producerea de mobilier din lemn masiv

Data
Access
gratuit
Loc
Centrul Pentru Susţinerea Tradiţiilor Bucovinene

Joi, 26 Noiembrie 2015, începând cu ora 17:00, la Centrul Pentru Susţinerea Tradiţiilor Bucovinene Suceava va avea loc evenimentul de promovare a structurii de economie socială Atelier meșteșugăresc pentru producerea de mobilier din lemn masiv.

În cadrul acestui eveniment va fi susținută conferința cu tema ”Economia socială – un pas spre un viitor mai bun” și prezentată Expoziția “Mobilier Meșteșugit” în colaborare cu pictorul Sophia Cristina Lauric și sculptorul Constantin Todircă.

Sunt invitați să participe reprezentanți ai instituțiilor publice județene șilocale, ai mediului de afaceri, ai intreprinderilor sociale și ai organizațiilor non-guvernamentale din județul Suceava.

În cadrul conferinței va fi prezentat rolul și importanța structurilor de economie socială pentru dezvoltarea comunităților locale, din punct de vedere economic, social și al resurselor umane. Prin participarea reprezentanților autorităților publice din Județul Suceava, dar și a experților în domeniul intreprinderilor sociale, vor fi promovate idei și soluții favorabile dezvoltării structurilor de economie socială în vederea asigurării sustenabilității acestora.

Asociația Biosilva – Atelier meșteșugăresc pentru producerea de mobilier din lemn masiv este înființată ca structură de economie socială în cadrul proiectului “ECONOMIA SOCIALĂ – UN PAS SPRE UN VIITOR MAI BUN” POSDRU/173/6.1/S/148194 – proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Promo

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.