Orașul SUCEAVA

Exprimă-te!

Implică-te! Suceava în imagini

Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi

Data
Loc
Universitatea Ștefan cel Mare Suceava (USV)

Vineri, 25 Septembrie 2015, începând cu ora 10:00, la Universitatea Ştefan cel Mare Suceava (USV) va avea loc Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi.

Evenimentule va da posibilitatea absolvenţilor să participe la interviuri cu angajatori din diverse domenii de activitate, să cunoască cerinţele şi criteriile de selecţie pentru cele mai căutate meserii ale momentului şi să cunoască noi instrumente şi tehnici de căutare a unui loc de muncă sau de pregătire a interviului de angajare.

În acest sens, cei care îşi vor manifesta interesul, vor participa la o şedinţă de consiliere şi orientare privind cariera, organizată de consilieri specializaţi.

Solicitanţii cu nivel de studii mediu sau profesional pot ocupa unul din posturile de operator calculator, funcţionar marketing, funcţionar transport, electrician, vânzător, paznic, operator la maşini cu comanda numerică, cele mai ofertante domenii de activitate pe acest segment fiind construcţiile, colectarea deşeurilor şi fabricarea produselor din minerale nemetalice.

Solicitanţii cu nivel superior de studii pot opta, până în prezent, pentru un post de inginer proiectant în silvicultura, inginer mecanic, inginer geodez, inginer reţele electrice, inginer automatist, economist, programator, lista fiind deschisă pentru o parte din angajatorii care îşi vor definitiva oferta în cursul săptămânii viitoare. Domeniile de activitate în care se încadrează aceste oferte sunt: construcţiile, silvicultura, activităţi de arhitectură şi inginerie, activităţi profesionale, ştiinţifice şi tehnice.

Solicitanţii care nu au nicio calificare se vor putea angaja ca asamblor cabluri auto, femeie de serviciu, muncitor necalificat în diferite domenii de activitate precum: fabricarea autovehiculelor de transport rutier, colectarea deşeurilor sau construcţii.

Evenimentul este organizat de Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă – Agenția Locală Suceava.

Promo

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.