Orașul SUCEAVA

Muncește!

Implică-te! Suceava în imagini

Cafeneaua

Data
Access
100 lei
Loc
Casa de Cultură a Sindicatelor

Luni, 18 Noiembrie 2013, începând cu ora 19:00, Casa de Cultură a Sindicatelor Suceava te invită la spectacolul de teatru Cafeneaua de Sam BOBRIK şi Ron CLARK.

Cu: Horațiu MĂLĂELE, Dana DOGARU și Emilia POPESCU.

O bufonadă amară, ce ne propune să cunoaştem povestea simplă a unei familii americane: Louise şi Wally Murdock (văzuţi la 30, 50 şi 70 de ani); căsnicia lor fisurată dar şi consolidată de apariţia tinerei Janet. Protagoniştii spectacolului sunt mari actori ai scenei româneşti: Emilia POPESCU, Dana DOGARU şi Horațiu MĂLĂELE.

O comedie în care râsul capată gustul sărat al lacrimilor. Un spectacol despre viață, iubire, trădare și singurătate; un spectacol al tuturor dar mai ales al sufletelor anonime, pustiite de necazuri aparent banale.

Horațiu MĂLĂELE transformă o dramoletă americană mofluză într-o explozie de umor şi de emoţie. Abilităţi dramatice în regim de exclusivitate.

Mai limpede ca orice, mi-am descoperit ambiţiile şi slăbiciunile, norocirile si nenorocirile, viaţa mea, a voastră, a noastră şi toate la un loc răsturnate în viaţa acestei familii imaginate – oglinda vie şi spăimântătoare a vieţii noastre pe pământ. (Horațiu MĂLĂELE)

Elevii, studenţii şi pensionarii beneficiază de reducere, respectiv 60 de lei biletul.

Promo

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.