Orașul SUCEAVA

Gândește!

Implică-te! Suceava în imagini

Cupa Crai Nou la atletism

Data

Sâmbătă, 10 Ianuarie 2009, sala de atletism a Complexului Sportiv Areni Suceava va găzdui cea de-a doua ediţie a Cupei Crai Nou la atletism, o competiţie care tinde să devină una de tradiţie pentru atletismul juvenil din judeţul nostru.

Concursul, care este organizat de Direcţia pentru Sport a Judeţului Suceava, Clubul Sportiv Municipal Suceava şi cotidianul Crai Nou, se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 9 şi 12 ani, de la cluburile sportive din judeţul Suceava şi nu numai.

Primul concurs atletic al anului 2009 la Suceava, care se află şi în calendarul oficial al Federaţiei Române de Atletism, va începe la ora 10:00 şi va cuprinde probe de alergări, săritura în lungime şi triatlon.

Categoria copii I, 11–12 ani, va cuprinde probele de 60, 200 şi 600 de metri, săritura în lungime şi triatlon (60 metri, 600 metri şi săritura în lungime). La categoria copii II se va alerga pe distanţele de 60 şi 600 de metri şi se va concura şi la săritura în lungime.

Primii trei clasaţi în fiecare probă vor primi diplome, medalii premii în bani şi dulciuri din partea organizatorilor. Toţi participanţii la ediţia a II-a a Cupei Crai Nou la atletism vor fi recompensaţi cu dulciuri de către organizatori iar cele mai bune cluburi participante la fiecare categorie de vârstă (fete şi băieţi) vor primi cupe.

Publicitate

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.