Orașul SUCEAVA

Ascultă!

Implică-te! Suceava în imagini

Dăruiește un Crăciun

Data
Loc
Shopping City Suceava

Fundaţia Comunia şi Shopping City Suceava vă invită să vă alăturaţi campaniei Dăruieşte un Crăciun.

Împreună cu cei dragi poţi aduce bucurie în viaţa unor oameni cu nevoi speciale. Pregăteşte un cadou (sau mai multe) de mărimea unei cutii de pantofi, frumos împachetat. Vei putea alege cui vrei să fie donat, în funcţie de conţinutul lui, astfel:

  • pentru copii: jucărioare nepericuloase, rechizite şcolare, cărţi pentru copii, jocuri educative, produse de îngrijire personală, dulciuri neperisabile, articole de îmbrăcăminte…
  • pentru familii: alimente neperisabile, produse de îngrijire personală, cărţi, accesorii vestimentare (căciulă, fular, mănuşi)…

Donaţiile se pot face la standurile Fundaţiei Comunia din Shopping City Suceava sau la sediul de pe strada Mirăuţi, numărul 24 A, Suceava, în fiecare zi de luni până sâmbătă între orele 8:00 şi 20:00, până pe 22 Decembrie 2010.

Pentru detalii ne puteţi contacta telefonic la numerele: +4 0230 512 370 sau +4 0740 581 282 şi pe e-mail la Office@Comunia.ro. Donaţii online Comunia.ro sau în contul Fundaţiei Comunia deschis la Banca Transilvania RO06BTRL00501202N4348800.

Proiectul Dăruieşte un Crăciun a demarat în urmă cu doi ani, când peste 2500 de oameni au primit cadoul pregătit cu atâta generozitate de oameni cu suflet mare, oameni care au fost dispuşi să sacrifice timp şi bani pentru ca cei aflaţi în nevoie să poată avea bucuria unui Crăciun în 2008 şi 2009.

Obiectivul campaniei ce se desfăşoară anul acesta la Suceava este ca peste 5.000 de persoane cu condiţii speciale să poată zâmbi de Crăciun.

Publicitate

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.