Orașul SUCEAVA

Vinde!

Implică-te! Suceava în imagini

Dezvoltarea comunicării interculturale prin absorbția fondurilor europene

Data
Access
gratuit
Loc
Universitatea Ștefan cel Mare Suceava (USV)

Joi, 29 Mai 2019, începând cu ora 16:00, Universitatea Ştefan cel Mare Suceava te invită la dezbaterea Dezvoltarea comunicării interculturale prin absorbția fondurilor europene.

Invitat Dr. Ing. Cezar Grozavu, Directorul Biroului Regional de Cooperare Transfrontalieră Suceava.
Evenimentul va avea loc în Corp A, Etaj 2, Sala 206

După primele două întâlniri organizate la Universitatea „Ștefan cel Mare” din Suceava de Facultatea de Litere şi Ştiinţe ale Comunicării (FLSC), în colaborare cu Centrul de Reușită Universitară, la care au fost invitați doamna Mirela-Elena Adomnicăi, prefectul județului Suceava, și domnul comisar șef de poliție Ionuț Epureanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Suceava, seria Dezbaterilor academice în domeniul comunicării și relațiilor publice din sistemul public administrativ, sectorul antreprenorial și mass-media continuă cu tema Dezvoltarea comunicării interculturale prin absorbția fondurilor europene, prezentată de domnul dr. ing. Cezar Grozavu, directorul Biroului Regional de Cooperare Transfrontalieră Suceava.

Studenții de la Specializarea Comunicare şi Relaţii Publice își vor îmbunătăți cunoștințele dobândite la orele de curs cu informații practice ce vor viza aspecte privind modalitățile și procedurile de comunicare instituțională în cooperarea transfrontalieră, precum și importanța comunicării interculturale în absorbția fondurilor europene, în vederea promovării inițiativelor locale prin conceperea și implementarea unor strategii care să contribuie la dezvoltarea comunităților implicate.

Promo

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.