Orașul SUCEAVA

Dezvoltă!

Implică-te! Suceava în imagini

Din suflet, pentru Daniela

Data
Loc
Universitatea Ștefan cel Mare Suceava (USV)

Miercuri, 5 Decembrie 2012, începând cu ora 18:00, la Auditoriumul Joseph Schmidt din cadrul Universității Ștefan cel Mare Suceava va avea loc Din suflet, pentru Daniela, concert caritabil de colinde şi muzică populară.

Invitați: Corul de Copii Sf. Ioan, Asociația Culturală Friedrich Schwartz, Orchestra Rapsodia Bucovinei și Corul ASCOR.


În ajunul sărbătorilor de iarnă, studenți de la specializările Economie Generală și Comunicare Economică (anul II) și Economia Comerțului, Turismului și Serviciilor (anul III) de la FSEAP a Universității Ștefan cel Mare din Suceava coordonați de către lector dr.ec. Ovidiu-Aurel Ghiuță au decis să aplice în practică cunoștințele căpătate pe parcursul seminarului de Marketing organizând în parteneriat cu ASCOR un eveniment în scop caritabil.

Evenimentul s-a desfășurat pe data de 5 Decembrie 2012 între orele 18:00 și 20:00 în incinta Auditoriului Joseph Schmidt din cadrul USV, constând într-un concert de colinde tradiționale și muzică populară.

La eveniment a participat Corul de copii de la Mănăstirea „Sf. Ioan cel Nou” de la Suceava, Asociaţia Studenţilor Creştini Ortodocşi Români şi Asociaţia Culturală Friedrich Schwartz – Orchestra Rapsodia Bucovinei.

Succesul demersului caritabil al organizatorilor a fost confirmat de numărul mare de spectatori, acesta întrecând cifra de două sute de persoane, cât și de suma de 4.650 lei, colectată în cadrul acestui eveniment, sumă ce va fi donată integral în zilele următoare familiei Anton pentru tratarea fetiţei, Anton Daniela Marcela, în vârstă de 13 ani, diagnosticată cu leucemie acută limfoblastică. Interpreții au colindat frumos și au creat o atmosferă de sărbătoare încât cei veniți să o susțină pe Daniela au plecat cu voie bună și pace în suflete.

Organizatorii evenimentului Din suflet, pentru Daniela! au rămas mulțumiți de desfășurarea acestuia, de faptul că au reușit să pună în practică cu succes noțiunile de marketing căpătate la universitate, dar mai ales pentru că au reușit să o ajute pe Daniela. Ei aduc mari mulțumiri celor care au contribuit la colectarea fondului și au presurat în sufletul Danielei un strop de speranță și fericire, pentru că viața are prioritate!

7 Decembrie 2012

Publicitate

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.