Orașul SUCEAVA

Fii unic!

Implică-te! Suceava în imagini

Dor de viață, dor de cântec

Data
Loc
Cetatea de Scaun a Sucevei

În perioada 12-14 Iunie 2020, zilnic de la ora 13:00, continuă seria de mini-spectacole din cadrul proiectului “Dor de viață, dor de cântec”, în paralel, la Muzeul Satului Bucovinean și în Curtea Interioară a Cetății de Scaun a Sucevei.

Proiectul început weekendul trecut, se va derula la fiecare sfârșit de săptămână din lunile iunie și iulie.
Muzeul Național al Bucovinei și Centrul Cultural “Bucovina” vă invită la soare, natură, istorie, tradiții și muzică bună.
În Curtea Interioară a Cetății de Scaun, violonista Diana Păstru, pianistul Johannes Onesciuc, trompetistul Ionuț Țanța și Emil Lupu – voce, din orchestra Ansamblului „Ciprian Porumbescu” vor încânta publicul vizitator cu lucrări celebre de muzică clasică, jazz și caffe-concert.
Tot cu începere de la ora 13:00, la Muzeul Satului Bucovinean, Ansamblul artistic “Ciprian Porumbescu” aduce în fața publicului iubitor de folclor, momente artistice susținute de interpreții: Leonard Raicu, Lucica Păltineanu, Marian Gogan, George Finiș, Rodica Andronic, Nicolae Vieru, Dinu Croitor, Constantin Pascal, Adrian Semeniuc, Dan Decebal Chitic, Cosmin Croitor, Vlad Dochița.
Cele două instituții au luat toate măsurile sanitare și de distanțare pentru ca spectacolele să se desfășoare în condiții de siguranță, atât pentru publicul vizitator, pentru artiștii care susțin spectacolele cât și pentru angajații muzeului.

Promo

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.