Orașul SUCEAVA

Implică-te!

Implică-te! Suceava în imagini

Ecotrophelia

Data
Loc
Universitatea Ștefan cel Mare Suceava (USV)

În perioada 8-9 Iulie 2013, Facultatea de Inginerie Alimentară din cadrul Universității Ştefan cel Mare Suceava organizează faza naţională a competiţiei Ecotrophelia.

Manifestarea este o competiţie pentru crearea de produse alimentare inovative. Produsul alimentar creat trebuie să fie destinat consumului uman şi să se adreseze tuturor categoriilor de consumatori.

La faza naţională a competiţiei vor participa 15 echipe care vor reprezenta următoarele universităţi: Universitatea Ştefan cel Mare din Suceava, Universitatea Dunărea de Jos din Galaţi, Universitatea Sapientia din Miercurea Ciuc, Universitatea din Oradea şi Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară a Banatului din Timişoara.

Juriul concursului va fi format din specialişti din industria alimentară agreaţi de ASIAR.

Marii câştigători ai competiţiei naţionale vor avea prilejul de a reprezenta România la faza internaţională, care va avea loc în perioada 6-7 Octombrie 2013 la Köln, în Germania. Efortul câștigătorilor va fi răsplătit cu premii substanțiale.

Evenimentul se desfășoară sub egida Asociaţiei Specialiştilor de Industrie Alimentară din România (ASIAR) și este organizată cu prilejul celebrării a 50 de ani de învăţământ universitar la Suceava.

Promo

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.