Orașul SUCEAVA

Respectă!

Implică-te! Suceava în imagini

Ecotrophelia

Data
Access
gratuit
Loc
Universitatea Ștefan cel Mare Suceava (USV)

Sâmbătă, 27 Aprilie 2013, începând cu ora 9:00, în aula din corpul E a Universității Ștefan cel Mare Suceava va avea loc faza locală a competiţiei naţionale Ecotrophelia.

Manifestarea este destinată tuturor studenţilor facultăţii, fiind o competiţie pentru crearea de produse alimentare inovative. Produsul alimentar creat trebuie să fie destinat consumului uman şi să se adreseze tuturor categoriilor de consumatori.

Juriul concursului va fi format din specialişti din industria alimentară agreaţi de ASIAR.

În concursul din acest an s-au înscris 29 de echipe formate din minimum doi studenţi. Câştigătorii fazei locale vor participa la faza naţională a competiţiei Ecotrophelia, care se va desfăşura anul acesta tot la Suceava, în perioada 8-9 Iulie 2013.

Marii câştigători ai competiţiei naţionale vor avea prilejul de a reprezenta România la faza internaţională, care va avea loc în perioada 6-7 Octombrie 2013 la Köln, în Germania. Efortul câștigătorilor va fi răsplătit cu premii substanțiale. Astfel, câștigătorul premiului I va pleca acasă cu 8000 de euro, studentul care va ocupa locul al II-lea va primi 4000 de euro, iar cel care se va clasa pe locul al III-lea va fi răsplătit cu 2.000 de euro.

Evenimentul este organizat de Facultatea de Inginerie Alimentară din cadrul Universității Ştefan cel Mare Suceava și se desfășoară sub egida Asociaţiei Specialiştilor de Industrie Alimentară din România (ASIAR) filiala Suceava, manifestare ce are loc şi cu ocazia celebrării a 50 de ani de învăţământ universitar la Suceava.

Promo

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.