Orașul SUCEAVA

Creează!

Implică-te! Suceava în imagini

Festivalul „Zile și nopți studențești” (ZNSt)

Data
Access
gratuit
Loc
Universitatea Ștefan cel Mare Suceava (USV)

Cea de a XI-a ediție a Festivalului „Zile și nopți studențești” (ZNSt) începe luni, 24 mai 2021, la Universitatea „Ștefan cel Mare” Suceava (USV). Mai mult de 50 de evenimente se vor desfășura on-site şi on-line pe parcursul săptămânii, sub egida Festivalului ZNSt @ USV 2021, incluzând concursuri studențești individuale și pe echipe, evenimente educaționale extra-curriculare, spectacole de muzică, teatru și film, jocuri și activități sportive, conferințe și ateliere de lucru, acțiuni civice și seri sociale. Intrarea la aceste evenimente este liberă, în limita locurilor disponibile şi a condiţiilor impuse de măsurile de siguranţă sanitară.

Festivalul „Zile și nopți studențești” este un proiect coordonat de Asociația Studenților din Universitatea Suceava (ASUS), împreună cu Universitatea „Ștefan cel Mare” din Suceava și Casa de Cultură a Studenților Suceava.

ZNSt @ USV 2021 propune o abordare non-formală, cu scopul de a atrage și implica studenții în activități extra-curriculare de natură educațională, culturală, sportivă, socială sau civică, precum și de a dezvolta voluntariatul și capacitățile organizatorice ale studenților Universității „Ștefan cel Mare” din Suceava.

Publicitate

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.