Orașul SUCEAVA

Învață!

Implică-te! Suceava în imagini

Fluturi picături de ploaie

Data
Access
gratuit
Loc
Muzeul Național al Bucovinei

În perioada 15 Octombrie – 29 Noiembrie 2021, Muzeul Național al Bucovinei vă invită la o nouă temă de educație muzeală, adresată preșcolarilor și elevilor, Fluturi picături de ploaie.

Poveștile celor mai fascinante și frumos colorate specii de lepidoptere conservate, păstrate cu mare grijă în Depozitul de Entomologie al Muzeului de Științele Naturii din Suceava sunt aduse în fața publicului de către Specialiștii Biroului Științele Naturii și cei ai Biroului Educație, Marketing și Comunicare.
În cadrul proiectului educațional, oferim iubitorilor naturii, sub formă de povești, informații succinte privind adaptabilitatea la mediul de viață, morfologia externă și internă a fluturașilor, precum și curiozități despre modul de hrănire, ritmul de dezvoltare și comunicarea cu alte specii de animale.
Proiectul educațional, vă propune și un atelier de creativitate on-line, invitându-i pe cei doritori să realizeze desene, inspirate de coloritului speciilor de fluturi descriși pe pagina de facebook a Muzeului de Științele Naturii din Suceava, utilizând acuarelele (picături de culoare) sau alte tipuri de culori.
Desenele create (pe care vă rugăm să treceți numele, școala, clasa) vor fi transmise pe Messenger către pagina de Facebook a Muzeului de Științele Naturii Suceava sau prin e-mail la marketing@muzeulbucovinei.ro, până la sfârșitul lunii noiembrie 2021, urmând a fi postate și ulterior expuse la Muzeul de Științele Naturii.
Dacă și cei ieșiți de pe băncile școlii de mai multă vreme rezonează cu tema noastră, așteptăm cu drag să participe la proiectul nostru.

Promo

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.