Orașul SUCEAVA

Ascultă!

Implică-te! Suceava în imagini

Igor Bergler – Biblia pierdută

Data
Access
gratuit
Loc
Shopping City Suceava

Vineri, 27 Noiembrie 2015, începând cu ora 18:00, Shopping City Suceava te invită la lansarea cărții intitulată Biblia pierdută de Igor Bergler.

Cartea va fi prezentată de Doru George Pascal, realizator emisiuni radio și tv. Evenimentul se va bucura și de prezența domnului Ovidiu Enculescu, directorul editurii RAO, pe lângă cea a scriitorului Igor Bergler, care va oferi și o sesiune de autografe la final.

După ce Dan Brown ne-a încântat cu poveştile înţesate de intrigi, un român îi calcă pe urme cu cea mai bună carte despre conspiraţii din ultimii ani. Cu peste 25.000 de exemplare vândute în două luni, ”Biblia pierdută” a lui Igor Bergler a avut lansarea oficială pe 20 noiembrie la târgul de carte GAUDEAMUS, prilej cu care a fost declarată ”cea mai râvnită carte” a anului 2015.

Cabale vechi de secole, coduri atent ascunse în plină vedere, secrete aduse la lumină care pot schimba totul şi o lume în care propaganda nu mai este o exclusivitate a războiului, ci s-a insinuat subtil în viaţa fiecărui utilizator permanent conectat şi, paradoxal, din ce în ce mai izolat.

Promo

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.