Orașul SUCEAVA

Împărtășește!

Implică-te! Suceava în imagini

Mamifere insectivore din România și din lume

Data
Access
gratuit
Loc
Muzeul de Ştiinţele Naturii Suceava

Vineri, 8 octombrie 2021 Muzeul Național al Bucovinei continuă seria proiectelor de educație muzeal cu activitatea didactică muzeală cu tema Mamifere insectivore din România și din lume.

Lecțiile de muzeu se adresează elevilor din școlile primare și gimnaziale din municipiul și din județul Suceava și își propun să aducă la cunoștința elevilor, diversitatea regimului de hrană, a habitatelor și a varietății speciilor insectivore și rozătoare care trăiesc pe teritoriul României și în lume (lilieci, cârtițe, arici, etc).
Va fi prezentat succint comportamentul (teritorial și social), modalitatea de întrajutorare și de apărare în caz de pericol/nevoie, precum și influențele benefice sau negative ale speciilor de mamifere insectivore și rozătoare asupra culturilor agricole și mediului natural.
Lecția de muzeu se va putea desfășura și la școala dumneavoastră, dacă trimiteți o invitație pe adresa Departamentului de Marketing, Comunicare și Educație Muzeală din cadrul Muzeului Național al Bucovinei

Promo

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.