Orașul SUCEAVA

Distrează-te!

Implică-te! Suceava în imagini

Norman MANEA

Data
Loc
Biblioteca Bucovinei I. G. Sbiera

Joi, 3 Septembrie 2009, începând cu ora 17:00, invitatul Bibliotecii Bucovinei I. G. Sbiera Suceava va fi celebrul scriitor Norman MANEA.

Stabilit în Statele Unite ale Americii, va fi onorat în orașul său natal, Suceava, printr-o suită de lecturi publice din operele care i-au adus o faimă internațională incontestabilă și l-au făcut să fie cel mai tradus scriitor român (în 20 de limbi străine).

Deși trăiește la New York, Norman Manea continuă să scrie numai în limba română, pe care o numește patria sa. După ce a fost decorat în ultimii ani de toate forurile academice importante, autorul a primit recent și titlul de Commandeur de l’Ordre des Arts et des Lettres al Legiunii de Onoare, acordat de Ministerul Culturii francez.

3 Septembrie 2009 » Norman MANEA

Programul de lecturi publice din opera lui Norman Manea este coordonat de scriitoarea Angela Furtună, iar prima sesiune va fi însoțită de prezentări de carte și de o coloană sonoră din momente celebre cu pianistul Glenn Gould, maestrul neîntrecut al interpretării muzicii de Bach.

Promo

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.