Orașul SUCEAVA

Gândește!

Implică-te! Suceava în imagini

O viață sigură, fără droguri, tutun și alcool

Data

Vineri, 06 Iunie 2008, începând cu ora 16:00, în sala de şedinţe a fostului Inspectorat Şcolar (vis-a-vis de Direcţia Generală a Finanţelor Publice Suceava), asociaţia de ajutorare a copiilor şi tinerilor dotaţi, talentaţi şi din sistemul de protecţie a copilului aflat în dificultate Euroactiv vă invită la seminarul O viaţă sigură, fără droguri, tutun şi alcool.

Lucrările seminarului vor fi susţinute de reprezentanţii Centrului Judeţean de Asistenţă Psihopedagogică Suceava, Centrului de prevenire şi Evaluare Antidrog, Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Suceava, Inspectoratului de Jandarmi. Moderatorul seminarului este profesoara Narcisa ŞTEFĂNESCU, inspector şcolar la Inspectoratul Şcolar Judeţean Suceava.

O viaţă sigură, fără droguri, tutun şi alcool este şi numele proiectului demarat de Euroactiv, care se desfăşoară în perioada 1 Mai – 15 Noiembrie 2008, proiect finanţat de Consiliul Judeţean Suceava. Scopul acestui proiect este sensibilizarea adolescenţilor faţă de efectele consumului de alcool, tutun şi droguri.

Publicitate

Comentarii (1)

  1. moro

    Felicitari pentru seminarul sustinut si sa o tineti tot asa. Eu am trait in sistemul de protectie si stiu cum este cand nu aai pe cineva care sa te indrume spre viata. Acum sunt in Anglia si ma descurc pe cont propriu datorita perseverentei si dorintei de ma educa continuu. Sper ca intr-o zi sa ajung un bun lucrator social si voi sa va profesionalizati in continuare

    Răspunde

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.