Orașul SUCEAVA

Vinde!

Implică-te! Suceava în imagini

Oameni și case din Bucovina

Data
Access
gratuit
Loc
Universitatea Ștefan cel Mare Suceava (USV)

În perioada 11 Decembrie 2014 – 17 Ianuarie 2015, Universitatea Ștefan cel Mare Suceava te invită să vizitezi expoziția de fotografie intitulată Oameni și case din Bucovina.

Imaginile ce vor fi expuse au fost realizate de studenți din anul trei3 de la Facultatea de Științe Economice și Administrație Publică, specializarea Economia Comerțului, Turismului și Serviciilor (ECTS) și prezintă case tradiționale ce încă mai înfrumuseţează satele bucovinene. Cu această ocazie, va fi organizată şi o expoziție cu obiecte meșteșugărești, realizate tot de către studenții de la ECTS, ce vor fi oferite în schimbul unei donații. De asemenea, participanţii la vernisaj vor fi colindaţi de copiii de la Grădiniţa Sf. Ioan cel Nou de la Suceava.

Iniţiatorii acestui eveniment – care deploră faptul că, în Bucovina, casele tradiționale dispar una după alta, fiind înlocuite de cele noi, moderne, cu aer de ţară străină – anunţă că doresc să sprijine promovarea satului românesc prin tipărirea unei cărți de colorat, care să stârnească curiozitatea și respectul copiilor pentru tradițiile autentice și locuințele tradiţionale.

Acţiunea este organizată în cadrul campaniei Salvează Satul Bucovinean. Adoptă o casă!, ce îşi propune promovarea arhitecturii tradiţionale ca resursă importantă a destinaţiei turistice Bucovina.

Vernisajul expoziției va avea loc joi, 11 Decembrie 2014, începând cu ora 17:00, în Corpul A, etajul 1.

Promo

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.