Orașul SUCEAVA

Creează!

Implică-te! Suceava în imagini

Recrutare

Data
Access
gratuit
Loc
Universitatea Ștefan cel Mare Suceava (USV)

În perioada 7 Iunie 2010 – 31 Iulie 2010, AIESEC Suceava desfăşoară, pe departamentul OutGoing Exchange, un proiect intitulat Recrutare care se adresează studenţilor din anii terminali sau master, proiectul bazându-se pe procesul de eXchange.

Exchange-ul reprezintă, pe de o parte, oportunitatea de a pleca într-un schimb de experienţă şi de a lucra pe unul din domeniile: management, technical, educational sau development; iar pe de altă parte dezvoltarea personală şi profesională pe care ţi-o insuşeşti participând la acest program. Studenţii au parte de un mediu internaţional în care vor lucra cu alţi studenţi de diferite naţionalităţi şi de o experienţă de învăţare atât din partea stagiarului cât şi din partea beneficiarului. Astfel, principalul scop al eXchange-ului este, ca atunci când se termină stagiul de practică, studentul să aducă un impact pozitiv asupra societăţii şi asupra persoanelor cu care interacţionează.

Prezentarea va avea loc vineri, 16 Iulie 2010, începând cu ora 16:00, la Universitatea Ştefan cel Mare, corp A, sala 75.

Pentru mai multe informații, contactează-ne pe ogxsuceava@gmail.com sau la numărul de telefon +4 0753 884 814 (manager proiect Alina VIERIU).

Promo

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.