Orașul SUCEAVA

Împărtășește!

Implică-te! Suceava în imagini

România în tranziție: politica externă și relațiile internaționale

Data
Access
30 lei
Loc
Universitatea Ștefan cel Mare Suceava (USV)

În perioada 35-26 Mai 2015, la Universitatea Ştefan cel Mare Suceava va avea loc simpozionul național studențesc intitulat România în tranziție: politica externă și relațiile internaționale.

Secțiuni de participare: Relații internaționale și Studii Europene, Științe Politice și Istorie (participanții din acest domeni pot trata în materialele lor teme în afara temei centrale a simpozionului)

Simpozionul își propune să aducă în prim plan politica externă a României ultimilor decenii, politică bazată pe 3 piloni fundamentali: parteneriatul strategic cu SUA, apartenența la NATO și apartenența la UE. În lucrările suținute de studenți / masteranzi / doctoranzi se va încerca observarea pașilor ce trebuie parcurși de statul român, pentru a demonstra că este un partener serios și credibil, care se bazează pe politica externă și susținere din partea U.E. sau eventualele alternative opozabile sistemului european

Rezumatul comunicărilor (maxim 300 de cuvinte) vor fi trimise până în data de 15 Aprilie 2015 pe adresa de e-mail atid.suceava@gmail.com, participanții acceptați pe susținere urmând să fie notificați până pe data de 1 mai.

Promo

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.