Orașul SUCEAVA

Distrează-te!

Implică-te! Suceava în imagini

Roșu Tăcut

Data
Access
gratuit
Loc
Instituţia Prefectului - Judeţul Suceava

Vineri, 4 Februarie 2011, începând cu ora 11:00, în sala Nicolae Labiş din cadrul Instituţiei Prefectului – Judeţul Suceava, Asociaţia Regională de Educare a Adulţilor Suceava (AREAS) anunţă susţinerea unei conferinţe de presă pentru a lansa implementarea proiectului Roşu Tăcut, pe domeniul social şi al terapiei prin artă.

Evenimentul va susținut de către echipa de implementare a proiectului şi reprezentanţi ai partenerilor cu ajutorul cărora se va desfăşura acest proiect: Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Suceava DGASPC şi Centrul Cultural Bucovina.

Proiectul este finanţat cu suma de 10.000 de lei de către MOL Romania şi Fundaţia pentru Parteneriat şi este implementat pe orașul Suceava, în perioada 20 Decembrie 2010 – 20 Septembrie 2011. Roşu Tăcut îşi propune, prin intermediul unui atelier de creaţie vizual-plastică, includerea în oferta educaţională a unei categorii de beneficiari defavorizate din acest punct de vedere, probând efectul terapeutic al artei asupra copiilor şi tinerilor cu dizabilităţi psihomotorii.

În acest sens, proiectul realizează promovarea unei punţi de legatură între comunitatea locală şi grupurile defavorizate la care vor participa 25 tineri cu dizabilităţi psihomotorii din oraşul Suceava. De asemenea, acest proiect isi propune în mod explicit integrarea socio-profesională a copiilor şi a tinerilor cu dizabilităţi psiho-motorii precum şi facilitarea accesului acestora la activităţi de formare profesional-artistică.

Publicitate

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.