Orașul SUCEAVA

Vinde!

Implică-te! Suceava în imagini

Să construim orașe verzi în județul nostru

Data
Access
gratuit
Loc
Agenţia pentru Protecţia Mediului Suceava

Miercuri, 23 Aprilie 2014, începând cu ora 11:00, Agenția pentru Protecția Mediului Suceava te invită la masa rotudă Să construim orașe verzi în județul nostru.

Specialiștii Agenției pentru Protecția Mediului Suceava vor prezenta semnificația și importanța zilei de 22 aprilie, cât și aspecte legislative privind spațiile.

Manifestarea are loc în contextul Zilei Pământului, eveniment din calendarul ecologic ce simbolizează responsabilitatea fiecăruia dintre noi de a proteja natura şi mediul înconjurator şi este marcată, pe toata planeta, la data de 22 aprilie, an de an, începând din anul 1970. Evenimentul a fost gândit ca un prilej de sensibilizare a populaţiei și factorilor de decizie în legatură cu prejudiciile aduse mediului.

Tema pentru Ziua Pământului din acest an este Orașe verzi. Prin alegerea acestei teme se doreşte desfăşurarea unei campanii de încurajare a acţiunilor / măsurilor care conduc la reducerea presiunilor asupra spațiilor verzi din orașe și creșterea suprafeței acestora.

Promo

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.