Orașul SUCEAVA

Ascultă!

Implică-te! Suceava în imagini

Sclavi

Data
Loc
Teatrul Municipal Matei Vișniec

Vineri, 4 Martie 2022, Teatrul Municipal Matei Vişniec din Suceava vă invită la premiera spectacolului Sclavi.

Spectacolul „SCLAVI” va fi realizat de o echipă de creație talentată și entuziastă pe textul semnat de cunoscuta dramaturgă Maria Manolescu. Cosmin Panaite, regizorul spectacolului a ales să lucreze pentru acest proiect cu artiști tineri și creativi apreciați de critica de specialitate dar și de public: Réka Oláh – scenograf, Andreea Belu – coregraf, Oana Porav-Hodade – compoziție muzicală și Benedek Levente – grafician.

Absolvent al studiilor de Master (2015) şi Licenţiat în Actorie (2010) al Facultăţii de Teatru din cadrul Universităţii de Arte „George Enescu” Iaşi, Cosmin Panaite își dezvoltă pasiunea pentru arta regizorală, lucrând pentru început ca regizor al Teatrului Studențesc „Fabulinus” Suceava. Acum urmează studiile universitare ale Masteratului de Regie în cadrul Universității de Arte din Târgu-Mureş, sub îndrumarea profesorului universitar dr.habil Theodor Cristian Popescu.

Cosmin Panaite a regizat și alte spectacole produse de teatrul din Suceava: „Afurisilă #honeybunnymusic”, o miniproducție muzicală ce a avut premiera online în 2020, spectacolul-lectură „INSULTAȚI. BELARUS(IA)” de Andrei Kureicik, care s-a jucat pe scenă în data de 20 februarie 2021, într-o acțiune de solidaritate fără precedent a teatrelor românești cu artiștii bieloruși și „TITANICUL” realizat după un text de Florin Lăzărescu, ce a avut premiera pe 12 iunie 2021.

Promo

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.