Orașul SUCEAVA

Informează-te!

Implică-te! Suceava în imagini

Spune pe Scurt

Data
Loc
Casa de Cultură a Sindicatelor

Miercuri, 30 Septembrie 2009, începând cu ora 18:30, la Casa de Cultură a Sindicatelor Suceava, eşti invitat la Spune pe Scurt.

Spune pe Scurt este singura reţea de distribuţie made in Romania a filmelor de scurt metraj, pe plan intern şi internaţional.

Aflat în primul an de existenţă, Spune pe Scurt a debutat în luna mai a anului 2009 cu un Festival Online de Scurt Metraje, la care au participat 50 de scurt metraje din 11 ţări.

În perioada 16 Septembrie 2009 – 31 Octombrie 2009, o echipă a festivalului Spune pe Scurt va pleca într-un turneu ce va cuprinde 27 de oraşe din România. În fiecare sală de spectacol din fiecare oraş, se vor proiecta patru ore de scurt metraje (participante în anii precedenţi la Oscar, Cannes, New York sau Berlin), atent selecţionate pentru destinderea publicului.

Evenimentele Spune pe Scurt (SPS) vor continua la sfârşitul anului 2009 şi începutul lui 2010 cu o serie de workshop-uri, proiecţii de film pentru copii şi concurs de scurt metraje low/no budget. Turneul Spune pe Scurt cuprinde 18 filme de scurt metraj din 11 ţări: România, Germania, Israel, Moldova, Italia, Spania, UK, Singapore, Polonia, Slovacia, Australia. Filmele vor fi structurate în două părţi a câte două ore, cu o pauză de 15 minute între ele. Proiecţiile vor începe la orele 18:30 şi se vor termina în jurul orelor 23:00.

Un bilet de intrare la festivalul Spune pe Scurt costa doar 10 Ron si
poate fi achizitionat de la locatiile de desfasurare a proiectiilor de film.

Promo

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.