Orașul SUCEAVA

Exprimă-te!

Implică-te! Suceava în imagini

Târg de Bine

Data
Access
gratuit
Loc
Shopping City Suceava

În perioada 12-14 Decembrie 2014, între orele 10:00 și 22:00, Shopping City Suceava te invită la Târgul de Bine.

Evenimentul caritabil va avea loc în cadrul Târgului de Artă şi Antichităţi. Prin asocierea celor două târguri, partenerii își doresc să ofere șansa comunității să se implice activ în conștientizarea situației copiilor cu autism din Suceava și sprijinirea terapiei de recuperare a acestora.

În cadrul târgului vor fi comercializate produse donate de către părinţii copiilor care fac terapie prin programul Şi ei au dreptul la viaţă! derulat de Asociaţia Help Autism la Suceava și de către terapeuţii care lucrează cu aceşti copii, precum şi de elevi ai Colegiului de Artă Ciprian Porumbescu Suceava. Persoanele din comunitate care doresc să doneze obiecte spre a fi comercializate la Târgul de Bine pot aduce produsele-obiectela centrul din Bulevardul George Enescu, numărul 16, până în data de 10 Decembrie 2014 sau pot suna la numerele de contact +4 0742 094 434 și +4 0745 838 506.

Fondurile colectate din vânzarea produselor vor fi folosite pentru a asigura continuarea intervenţiei terapeutice pentru cei 6 copii care beneficiază de serviciile psihologice în cadrul programului. Terapeuţii şi părinţii vor fi cei care vor întâmpina cumpărătorii la standul de produse şi, de asemenea, vor povesti celor interesați informații referitoare la activitatea pe care o desfăşoară.

Târgul este organizat în colaborare cu Asociația Help Autism.

Promo

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.