Orașul SUCEAVA

Informează-te!

Implică-te! Suceava în imagini

Târg de Cariere IT&C

Data
Access
gratuit
Loc
Universitatea Ștefan cel Mare Suceava (USV)

Vineri, 6 Noiembrie 2015, începând cu ora 11:00, va avea loc primul Târg de Cariere IT&C la Universitatea Ştefan cel Mare Suceava (USV).

Invităm firmele de profil IT&C interesate să-și prezinte oferta de locuri de muncă și strategia de dezvoltare să transmită intenția de participare până la data de 4 Noiembrie 2015, ora 11:00, la adresa de contact dimian@usm.ro sau prin poștă la adresa Universitatea Ștefan cel Mare din Suceava, Corp E, Birou E006, strada Universității, numîărul 13, Suceava, cod 720229. Informații și detalii suplimentare pot fi oferite la numărul de telefon +4 0230 522 978 / interior 520.

Fiecare firmă participantă va avea la dispoziție un stand de prezentare in Atriumul Corpului E in intervalul orar 11:00 – 15:00 si un timp de zece minute pentru prezentarea firmei și a strategiei de dezvoltare in Aula din corpul E.

Activitatea își propune să sprijine o mai bună inserție pe piața muncii a studenților şi masteranzilor din domeniul IT&C după finalizarea studiilor și, în egală măsură, să faciliteze dialogul între universitate și companiile de profil pentru sincronizarea programelor de studii cu cerințele actuale și viitoare ale mediului de afaceri și ale industriei de IT din Regiune.

Evenimentul este organizat în cadrul proiectului „Programe de studii flexibile și competitive pentru IT&C în Regiunea de Dezvoltare Nord-Est (CompetIT&C)”.

Promo

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.