Orașul SUCEAVA

Împărtășește!

Implică-te! Suceava în imagini

Teodor Ilincăi, Lucian Dușa și Emanuela Pascu

Data
Access
35 lei
Loc
Casa de Cultură a Studenților

Joi, 19 Martie 2015, începând cu ora 19:00, Casa de Cultură a Studenților Suceava te invită la un concert de operă cu arii celebre susținut de Teodor Ilincăi, Lucian Dușa și Emanuela Pascu.

Teodor Ilincăi este unul dintre cei mai valoroși tenori români ai generației sale. Cu o experiență vastă pe scenele importante ale lumii, el este apreciat deopotrivă de critici și public pentru culoarea specială, particulară a vocii sale, caldă și puternică în același timp, ușurința și siguranța din registrul acut, dar și pentru muzicalitatea și dăruirea cu care abordează repertoriul operistic. În anul 2008 câștigă primul său premiu și anume Marele Premiu al concursului de tenori din Szczecin – Polonia. Palmaresul locul al II-lea la Concursul Internațional de canto „Francisco Viñas” din Barcelona, premiu ce i-a adus prima colaborare cu Gran Teatre del Liceu în 2013. Debutul său internațional are loc în ianuarie 2009 pe scena Operei din Hamburg, cu rolul MacDuff din opera MacBeth de G. Verdi.

În anul 2013 primește din parte Elite Art Club UNESCO Premiul de Excelență pentru promovarea imaginii României în străinătate. De asemenea, a fost invitat să participe în cadrul unor importante gale internaționale cu scop caritabil, precum European Aid Organization for Children ( München, 2009) şi AIDS Gala (Berlin, 2011).

Dintre colaborările cu nume importante ale liricii mondiale, se numără concertele din Valladolid (2011) Londra, Bodrum (2013) și Graz (2014), alături de prestigioasa soprană Angela Gheorghiu.

În cadrul acestui concert, vor fi doi invitați speciali: Lucian Dușa și Emanuela Pascu. Pianistul Lucian Duşa este membru al orchestrei Opera Group Project, împreună cu care a susţinut concerte alături de artişti importanţi, iar mezzosoprana Emanuela Pascu este una din cele mai importante voci ale generaţiei sale.

Elevi și studenții beneficiază de reducere, respectiv zece lei biletul.

Promo

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.