Orașul SUCEAVA

Informează-te!

Implică-te! Suceava în imagini

Transnistria – conflict la granița UE

Data
Access
gratuit
Loc
Universitatea Ștefan cel Mare Suceava (USV)

Grupul de Iniţiativă a Românilor din Basarabia (GIRB) te învită sâmbătă, 6 Martie, începând cu ora 10:00, corpul D, Amfitetrul D. Leonida al Universităţii Ştefan cel Mare SUceava să participi la conferinţa Transnistria – conflict la graniţa UE.

Conferinţa este prilejuită aniversării a 18-a de la izbucnirea conflictului transnistrian care nu şi-a găsit soluţionare nici până astăzi. Printre invitaţii speciali ai manifestării vor fi Andrei Covrig (preşedintele Alianţei Organizaţiilor Veteranilor de Război din R.Moldova), Ion Manole (preşedintele Asociaţiei Promo-Lex, ONG ce se ocupă în exlusivitate cu drepturile omului în regiunea transnistriană) şi Vasile Efors (prodecan Facultatea de Istorie şi Geografie din cadrul Universităţii Ştefan cel Mare Suceava, martorul evenimentelor tragice din ‘92 din Tiraspol).

Conferinţa are menirea de a vă familiariza cu evenimentele din 1992, se vor discuta originile conflictului, dar şi situaţia actuală a cetăţenilor Republicii Moldova din regiunea transnistriană.

Promo

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.